Tenișii, cândva simbolul rebeliunii, astăzi sunt considerați icoanele culturii pop. Mai mult, sunt un model universal de încălțăminte, ideal pentru ținute diferite. Tenișii negri sunt clasici, dar merită să renunțăm uneori la aceștia și să adăugăm o pată de culoare outfit-ului nostru! Permiteți-ne să împărtășim cu voi propunerile pentru stilizări colorate în care tenișii colorați ocupă rolul principal.

Pantofii colorați și chiar strălucitori sunt baza perfectă pentru stilizări de vară. Nu ezitați să îi folosiți pentru a accentua look-urile de vacanță.

Ținute cu tenișii colorați? Fără nicio limită!

Vara este perioada anului care încurajează experimentele vestimentare. Merită să optați pentru culori intense – roșu energetic, roz neon sau galben însorit. Tenișii în aceste culori vă vor seduce cu originalitate și … vă vor încărca cu optimism! Mai mult, o încălțăminte într-una din aceste culori, va schimba caracterul chiar și celui mai simplu outfit.

„Când nu știi ce să porți – alege ceva roșu” – a spus designerul de modă american Bill Blass. Așadar, dacă vă întrebați ce culoare să alegeți pentru teniși, alegeți roșul. Tenișii roșii sunt o bază perfectă pentru multe țnute. Se pot combina cu succes cu o rochie de vară cu buline (atât de populară în anii ’60) sau cu modele geometrice. Completează ținuta cu o pălărie și … ești pregătită pentru o ieșire în oraș!

7167

Tenișii roșiii vor da caracter ținutelor de vară.

Sfatul stilistului

Oferă-i corpului tău vacanța de vară mult meritată. Uită de materialele mulate pe corp. Alege îmbrăcăminte ușoară și aerisită. Pur și simplu – bazează-te pe confort!

La o ieșire pe lac cu prietenii, aveți grijă de propriul confort. Alegeți o pereche de teniși colorați de la Converse – scurți sau sau peste gleznă -un combinezon lejer, cu mâneci sau o rochie cu efect prespălat. Completați ținuta cu bijuterii multicolore și ochelari de soare, potriviți cu forma feței.

https://www.instagram.com/p/B-3yS1CA9ho/

Îți place să ieși în evidență? Tenișii roșii de la Converse sunt pentru tine!

Teniși colorați cu imprimeu. Eliberează-ți imaginația!

Dacă vă plac imprimeurile multicolore – animale, geometrice sau vegetale – alegeți o pereche de teniși cu imprimeu. Încălțămintea cu model se bucură de o popularitate uriașă (și continuă) în rândul celebrităților și bloggerilor. Tenișii sunt purtați de celebrități și personalități de pe internet cum ar fi Marita Sürma (Deynn). Urmând exemplul ei, asortați tenișii colorați cu pantaloni scurți din denim, un tricou din bumbac într-o nuanță intensă și … șosete pastelate.

Pentru fanele stilului boho recomandăm tenișii cu imprimeu floral, cu climat exotic. Se combină perfect cu o rochie albă din dantelă, mai scurtă de genunchi și o geacă de culoarea vulpii. Inspiră-te din imaginea alăturată!

https://www.instagram.com/p/Bi7YjX8gbs-/

Ce spunea Alexander Wang?

Toți se pot îmbrăca și arăta glamour, dar cel mai interesant este cum te îmbraci atunci când ai o zi liberă.

Tenișii de culoarea curcubeului

În călătoriile mici și mari, fie că este vorba de cele locale sau internaționale, tenișii colorați vor fi o alegere ideală. Vă veți distinge din mulțime cu ajutorul lor și vă vor garanta confort în timpul plimbărilor prin marile orașe ale lumii. Pentru o escapadă într-un oraș de pe malul mării, optează pentru o pereche de teniși de culoarea galben însorit, blugi cu o croială dreaptă sau, dacă vremea permite, pantaloni scurți cu adaos de elastină. Protejați-vă de vânt, aruncând pe umeri un palton lejer de culoare tenișilor. Amintiți-vă că, chiar dacă ziua este caldă, serile tind să fie mai reci.

7169

Tenișii galbeni sunt încălțămintea ideală pentru zilele însorite de vară.

Fără nicio îndoială tenișii albi sunt pe primul loc în materie de preferințe, așa cum vei citi în articolul „Teniși albi de damă – încălțămintea care ar trebui să se afle în garderoba fiecărei femei!”, dar nimic nu te împiedică să experimentezi cu alte culori în timpul vacanței de vară.

Inspiră-te din culorile verii și vezi viața în „roz”!

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.