Cum se curăță închizătoarea cu scai? În… 30 de secunde!

1 min.

Velcro – ca orice alt tip de fixare/închizătoare de încălțăminte – prezintă avantaje și dezavantaje. Încălțămintea cu închizătoare tip scai este funcțională (în special pentru copii mici), simplă de utilizat și extrem de modernă. Totuși, adesea se murdărește repede. Dar, din moment ce te afli aici, probabil și tu ai întâmpinat deja această problemă. Dar … nu te panica, ne grăbim să te ajutăm. Descoperă cum poți curăța închizătoarea Velcro în jumătate de minut!

Ariciul de pe adidașii tăi preferați a încetat să se mai „lipească”? Crede-ne – încă nu ai pierdut nimic!

Cum se curăță închizătoarea Velcro?

Înainte de a scrie despre cum să curăță închizătoarea cu scai, îți vom oferi câteva sfaturi importante. Pentru a evita grijile similare pe viitor, încearcă întotdeauna să atașezi baretele una de cealaltă. Indiferent dacă pantofii sunt pe hol sau iarna în garderobă – atașează ariciul, pentru ca praful să nu pătrundă în interior. Acesta este un efort mic, dar un beneficiu mare!

Știai că…?

Velcro este invenția chimistului elvețian George de Mestral. Acestuia i-a surâs ideea imediat după ce fermoarul de pe rochia de seară a soției lui s-a stricat. Nu poți nega – un adevărat gentleman!

11934

Nu uita să fixezi pantofii cu scai, chiar și atunci când nu îi porți.

Cum se curăță scaiul? Trucuri simple

După doar câteva purtări, închizătoarea cu scai a pantofilor tăi preferați este deja murdară. Nu-ți face griji, îți vom spune acum cum poți curăța aceasta:

Sfatul expertului

Pentru a facilita pieptănarea, stropește Velcro-ul cu puțină apă sau umezește ușor peria folosită.

11935

Curățarea Velcro este o joacă pentru copii.

Situații de urgență

Și dacă metodele de mai sus au eșuat (ceea ce ne îndoim, dar nu excludem), nu te întrista. Nu trebuie să renunți la încălțămintea ta preferată. Poți opta întotdeauna pentru ajutorul unui expert. El va înlocui închizătoarea cu scai cu un model noi și problema este rezolvată!

Îți recomandăm
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
Crocs damă, Genți Guess, Converse de damă, Pantofi Guess pentru bărbați, Botine de damă Sergio Bardi, Pantofi Geox pentru copii, Converse bărbați, New Balance bărbați