Cu siguranță mulți dintre voi se întreabă dacă există tocuri înalte și confortabile. Pantofi cu care poți alerga după autobuz, poți petrece o zi lungă la serviciu și poți ieși și seara în oraș cu prietenii. Ei bine, da – sunt modele cu tehnologie Anti-Shock. Ce se ascunde sub acest nume? Citește mai departe și vei afla răspunsul!

Asigură-ți confortul zilnic investind în încălțăminte de nouă generație. Îți vom dovedi că merită!

Care sunt pantofii comozi, cu toc?

După cum spunea și Coco Chanel – „Luxul trebuie să fie confortabil, altfel nu este un lux”. Ce sens are să cheltui o sumă importantă de bani pe o pereche înaltă de pantofi dacă nu îi poți purta pe urmă? Pentru a nu face o alegere greșită, gândește-te mai întâi la confortul tău atunci când alegi pantofii. Acesta, la rândul său, va fi asigurat de modele cu tehnologie anti-shock, disponibile în oferta mărcilor germane precum Tamaris, Caprice sau Marco Tozzi.

Pe ce se bazează această tehnologie? Ne grăbim să îți explicăm! Anti-Shock este un design, care în procent de peste 50% amortizează impacturile. Acest lucru nu facilitează doar mersul, dar, de asemenea, ameliorează coloana vertebrală, discurile intervertebrale și articulațiile.

Confort datorită tehnologiei

Pantofii cu toc – chiar și cu toc de doar câțiva centimetri – sunt chintesența feminității. Chiar dacă le-ai evitat până acum, te încurajăm să le oferi o șansă. Pantofii, botinele și cizmele îmbogățite cu tehnologia anti-șoc se vor ridica, cu siguranță, la nivelul așteptărilor tale. Această încălțăminte va oferi flexibilitate piciorului tău și, astfel, va adăuga grație mișcărilor tale. Comandă modelul mult visat și probează-l acasă! Iar dacă nu corespunde așteptărilor tale, ai la dispoziție 30 de zile pentru o returnare gratuită.

11662

Pantofii care absorb șocul, îți vor proteja articulațiile.

Urăști să auzi sunetul scos de tocurile în contact cu coridoarele de la locul de muncă? Pantofii cu sistem de amortizare sunt opțiunea perfectă pentru tine. Tehnologia anti-Shock suprimă zgomotul puternic și vei putea trece neobservată, ca un agent secret!

Cum achiziționezi pantofi comozi cu toc?

Sau mai bine zis – unde? În magazinul online epantofi există multe perechi de pantofi cu tehnologie anti-shock. De exemplu marca germană Tamaris oferă modele de încălțăminte de cea mai înaltă calitate, adesea cu un design modern. Așadar, dacă ești în căutare de tocuri confortabile pentru sezonul de toamnă și de iarnă – asigură-te că verifici oferta de cizme și botine de la acest brand.

11663

Cizmele cu toc gros, echipate cu tehnologia anti-shock pot fi găsite pe epantofi.ro.

Pentru ieșirile în oraș sau la întâlniri oficiale,optează pentru încălțăminte din piele naturală sau din piele întoarsă. La confecționarea pantofilor mărcii Caprice nu a fost folosită doar tehnologia Anti-Shock, ci și OnAir, care împiedică transpirația picioarelor pe timp de vară. Unele tehnologii sunt atât de inovatoare încât schimbă cu adevărat lumea încălțămintei în bine!

Sfatul expertului

Producătorii de încălțăminte se depășesc prin ofertele de tehnologii inovatoare. Încearcă să verifici din ce constau acestea pentru a-ți asigura un confort maxim.

Deci: tocuri înalte confortabile nu sunt doar un mit! Lasă-te sedus de tehnologie și bucură-te de plimbările în aer liber.

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.