Gambele și coapsele groase îți dau bătăi de cap atunci când vrei să achiziționezi pantofi noi? Contrar aparențelor, nu este atât de dificil să găsești o cale de mijloc între ceea ce este la modă și ceea ce este benefic pentru silueta ta. Citește mai departe pentru a afla care sunt pantofii potriviți pentru doamnele mai voluptoase – care accentuează punctele forte și maschează defectele siluetei.

Găsirea pantofilor potriviți pentru silueta ta nu trebuie să fie o provocare – trebuie doar să știi care este modelul potrivit pentru fizionomia corpului tău – iar noi ne grăbim să te ajutăm!

Pantofii cu toc pentru formele voluptoase – care sunt modelele potrivite?

Dacă ar trebui să indicăm un model de pantofi pe care majoritatea femeilor îl adoră, în ciuda iubirii noastre pentru teniși, am alege tocurile înalte. Și nu este de mirare – sunt pantofi extrem de feminini, care se potrivesc cu aproape orice stil. Dar ceea ce este cel mai important pentru multe doamne, tocurile pot face adevărate minuni cu silueta, alungesc și subțiază optic picioarele. Din păcate, există și un „dar” …

Pentru doamnele cu forme voluptoase, pantofii cu toc subțire nu sunt o alegere foarte bună. Femeile cu gambe sau coapse mai groase ar trebui să evite astfel de modele, deoarece, din păcate, accentuează defectele corpului. Dar, ce model cu toc înalt să alegi?

Formele voluptoase și pantofii cu toc gros formează perechea potrivită. De mai multe sezoane, tocul gros se bucură de o imensă popularitate, deoarece chiar dacă este mai înalt, arată mai proporțional. Îți propunem și pantofii cu coturn sau platformă – care garantează câțiva centimetri de înălțime și sunt considerați a fi mult mai confortabili și mai stabili decât tocurile clasice.

Formele voluptoase și cizmele – se potrivesc?

De asemenea, poți opta și pentru o pereche de cizme sau botine. Încălțămintea de iarnă nepotrivită poate scurta optic silueta – nu recomandăm modelele cu lungimi până la mijlocul gambelor. Alege încălțăminte cu aplicații sau cusături verticale care să alungesc optic picioarele, dar ai grijă cu decorațiunile excesive.

Sfatul stilistului

Visezi la o pereche de cizme lungi mușchetar, dar îți este teamă că datorită formelor feminine nu vei arăta bine în ele? Greșit! Pentru picioarele mai groase, alege modele cu părțile superioare extensibile, reglabile sau decupate în zonele genunchilor.

Încălțămintea cu talpă plată și formele voluptoase – da sau nu?

Nu porți de obicei tocuri, dar îți place efectul de subțiere oferit de încălțămintea înaltă? Poți înlocui pantofii cu toc înalt cu un model cu talpă plată – secretul constă în alegerea încălțămintei potrivite. Optează pentru modele cu toc mic, care oferă confort maxim și, în același timp, sunt mai sănătoase pentru picioare. O soluție bună sunt și pantofii cu un vârf ascuțit, care subțiază optic piciorul. Pe de altă parte, pantofii decupați în partea din față fac ca picioarele să pară mai lungi și mai subțiri.

Formele feminine și pantofii moderni … formează perechea potrivită! Găsirea modelelor potrivite de încălțăminte pentru doamnele cu gambe sau cu coapse mai groase nu este atât de dificilă precum te-ai aștepta. Pe epantofi.ro găsești o gamă largă de modele de încălțăminte pentru femei care te vor ajuta să evidențiezi punctele forte ale siluetei tale!

Autor

Ewa Majchrzak

Sunt un fan al stilului casual și al tenișilor. Albul, negrul și culorile pastelate domină în garderoba mea. În viața privată, sunt un fan al înotului, al tenisului, al poveștilor detective scandinave și sunt proprietara mândră a unei pisici cu numele Apostrof.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.