Liliachiul – cu ce se combină articolele vestimentare, pantofii și accesoriile în nuanța de mov pudrat?

3 min.

Nuanța pudrată de violet a fost aclamată ca fiind succesul sezonului trecut. Și chiar dacă a trecut un an, millennial purple încă nu și-a părăsit piedestalul și nici nu a dispărut de pe Instagram. Trendsetterii numesc această nuanță “o versiune sofisticată a rozului”, subliniind prospețimea și romantismul său subtil. Vezi cu ce alte culori se combină nuanța de liliachiu în 2021!

Movul pudrat a revenit în garderoba influencerilor. Este o culoare cu mult potențial!

Liliachiul − cu ce se combină articolele vestimentare în nuanța de violet pudrat?

În ciuda aparențelor, violetul pudrat arată bine alături de alte culori, adesea foarte puțin evidente. Trendsetterii îl combină cu verde lime, roz neon și, bineînțeles, cu alte culori pastelate. Liliachiul apare pe sacouri supradimensionate, rochii și pulovere moi. Millennial purple este o modalitate excelentă de a lumina și de a înveseli orice ținută și este, de asemenea, considerată a fi una dintre cele mai romantice culori.

Cu ce să combini hainele, pantofii și accesoriile liliachii pentru a rămâne în pas cu ultimele tendințe? Stiliștii recomandă total look-uri monocrome, în timp ce influencerii optează pentru jocuri de culori. Să luăm în considerare ambele opțiuni.

Liliachiul și verdele – combinația care a cucerit Instagramul!

Unele combinații par a fi cel puțin ieșite din comun. Violet delicat, aproape translucid și verde intens? Este greu de crezut că o astfel de combinație ar putea funcționa. Dar dacă te gândești mai bine, este o inspirație luată direct din natură. Imaginează-ți o floare de crin care crește într-un tufiș de frunze luxuriante – o viziune frumoasă, nu-i așa? La fel și influencerii, cărora le place să juxtapună nuanța de millennial purple cu verdele. Ia ca exemplu această fotografie a lui Jessie Bush într-un blazer lila supradimensionat și pantaloni de piele în verde intens. În plus, pantofii în nuanța de verde cobalt… o adevărată plăcere pentru ochi!

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

De asemenea, o poți lua ca sursă de inspirație pe Blair Eadie, o pasăre colorată a modei. Ținutele în nuanțe de verde și liliachiu își fac adesea loc pe Instagram-ul ei, atrăgând privirile ca un magnet.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Liliachiul și rozul? DA!

Obișnuiam să auzim adesea afirmația că anumite culori se bat cap în cap și că nu se potrivesc deloc. Moda de astăzi a contestat cu succes această poziție! Roșul se potrivește cu rozul, iar maroul cu negrul. Nu mai există tabuuri și combinații interzise, ceea ce ne face fericiți. Blugii roz pot fi asortați cu un tricou liliachiu, creând un look modern și plin de optimism.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Acest lucru este confirmat de regina incontestabilă a Instagramului, și anume Leonie Hanne. Creatoarea de tendințe a optat pentru un look frumos, compus din pantaloni de trening, o geantă în nuanța de mov pudrat, un sacou și flip-flops în nuanța de roz bombon. Ce părere ai despre această combinație?

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Te invităm să citești și articolul: Total look-uri în nuanțe pastelate: 5 idei de stilizare >>>

Liliachiu, verde și roz? De ce nu!

Renunță la convingerea că “prea mult nu este suficient”. Vara este despre culori și combinații îndrăznețe. Dacă atât verdele, cât și rozul se potrivesc cu liliachiul, de ce să nu le facem o combinație? Nina Sandbech, o populară bloggeriță suedeză, a purtat recent cu un look foarte interesant. Ea a venit cu o idee grozavă prin suprapunerea a două cămăși de damă, una mov și una roz. Și-a completat look-ul cu accesorii în trei nuanțe de verde – pantofi și geantă neon, pantaloni scurți în nuanța de verde sticlă și un top celadon. Wow și mai mult wow!

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Liliachiul pe un fundal de alte pasteluri. Feminin și proaspăt!

Încă nu știi ce să porți liliachiul? Dacă îți plac combinațiile delicate și discrete, limitează-te la pasteluri. Alb lăptos, albastru deschis, tonuri de piersică… Există atât de multe opțiuni. Nu uita să vizitați Instagram-ul lui Leonie Hanne, unde pastelurile domină de ani de zile.

Cu ce se poartă liliachiul? Cu liliachiu!

Așa cum am menționat mai devreme, stiliștii ne sfătuiesc să purtăm millennial purple cu total look-uri monocrome. Un costum lila pentru femei este o bază excelentă pentru un look casual elegant, iar o rochie în nuanța de mov deschis se asortează perfect cu accesorii în aceeași culoare. Intensitatea liliachiului va garanta cu siguranță un efect bun, după cum dovedesc următoarele combinații.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Violetul pastelat – accesoriile care îți completează cel mai bine look-ul

Movul pudrat s-a strecurat nu doar pe haine, ci și în pantofi și accesorii. Pe Instagram te așteaptă o adevărată mină de inspirații, de la genți de mână liliachii (de obicei matlasate și cu lanț) la pantofi mov cu toc. Dacă nu ești pe deplin convinsă de această culoare, începe cu lucruri mărunte. Completează-ți garderoba cu o poșetă pastel de la designerul tău preferat sau chiar o bentiță de păr. Nu uită că fiecare culoare trebuie îmblânzită și adaptată la stilul tău individual.

Wyświetl ten post na Instagramie.

Post

Credem că știi deja cu ce alte culori poți asortezi liliachiul. E timpul să-ți răscolești garderoba sau… să mergi la cumpărături!

Îți recomandăm
logo signet
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!