Ești bucătar și cauți un model special de încălțăminte care îți va oferi confort și siguranță? Sau poate gătitul este pasiunea ta și îți place să petreci timp în bucătărie? Indiferent care este răspunsul tău, pantofii selectați corect vor face munca și mai plăcută. Îți spunem noi ce model de încălțăminte pentru munca în bucătărie ar trebui să alegi.

Antiderapantă, ușoară de curățat și confortabilă. Citește mai departe pentru a afla ce alte caracteristici trebuie să mai aibă încălțămintea potrivită pentru munca în bucătărie.

Cum ar trebui să fie pantofii pentru munca în bucătărie?

Munca în sectorul gastronomiei, adică în hoteluri, restaurante sau catering, necesită încălțăminte adecvată. În aceste locuri, podeaua este adesea umedă și chiar udă sau murdară. Bucătarii, barmanii și chelnerii sunt în mișcare constantă și își îndeplinesc sarcinile în picioare, motiv pentru care încălțămintea trebuie să asigure confort și siguranță. Nu trebuie să uităm: consecințele, de exemplu, alunecării în bucătărie cu un instrument ascuțit în mână, pot fi extrem de neplăcute. Iată caracteristicile pe care ar trebui să le aibă aceste modele speciale de încălțăminte:

 • talpă antiderapantă, rezistentă la grăsime;

 • vârf acoperit, pentru a evita vărsarea lichidelor calde pe picioare;

 • partea inferioară ridicată pentru a împiedica udarea părții superioare;

 • material, care se usucă rapid, care nu absoarbe umezeala.

9954

Pantofii antiderapanți pentru munca în bucătărie stau la baza ținutei unui bucătar.

Sfatul expertului:

Deoarece lucrul în bucătărie necesită ore întregi de stat în picioare, pantofii cu branțuri anatomice, profilate vor fi cei mai potriviți. Se potrivesc perfect cu formele naturale ale picioarelor și asigură confort. Aceste branțuri, înainte de toate, au rolul de a preveni deformările picioarelor, de exemplu, picioarele plate și durerile de spate.

Șlapii/Papucii pentru munca în bucătărie? Modelele din linia „Crocs at Work”

Modelele de încălțămintea, care merită luate în considerare dacă lucrezi în domeniul gastronomiei sau petreci mult timp gătind, sunt cu siguranță papucii Crocs. Modelele pe care vi le vom prezenta mai jos sunt din linia „Crocs at Work” și au fost concepute pentru munca în bucătărie. De ce sunt atât de speciali acești pantofi? Modelele Crocs pentru bucătari:

 • au o talpă antiderapantă;

 • se curăță foarte ușor (cu apă curată și puțin săpun);

 • sunt acoperite, astfel protejează picioarele de lichidele vărsate în bucătărie;

 • au închizătoare, care sprijină piciorul și asigură stabilitate;

 • nu absorb mirosurile;

 • sunt foarte ușoare și confortabile;

 • au proprietăți antibacteriene și antifungice.

Designul lor este de asemenea important. Poți opta pentru modele albe sau clasice, negre sau pentru cele cu un imprimeu original sub formă de flăcări, direct din „Hell’s Kitchen”!

9955

Crocs cu imprimeu cu flăcări

9956

Crocs albi

După cum poți vedea, papucii Crocs nu sunt doar pantofi de grădină. Cu toate acestea, nu uita să le alegi pe cele speciale pentru bucătărie, unde cuvântul „bistro” apare în numele modelului. Modelele clasice cu găuri în partea superioară sau cele fără călcâie nu își vor îndeplini funcția în bucătărie. Pe epantofi.ro găsești o gamă largă de modele Crocs. Nu uita că, în cazul în care nu ai ales modelul potrivit, ai la dispoziție 30 de zile pentru un retur, fără consecințe.

Autor

Patrycja Stasiak

Urmez regulat trendurile de pe podiumurile de modă. Mă inspiră stilul Victoriei Beckham și al lui Carrie Bradshaw. În garderoba mea domină tocurile și botinele. A doua mea pasiune după modă este vizajul. În viața privată, sunt o admiratoare a naturii și a ciclismului.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.