Pantofii pentru munca în bucătărie. Care sunt modelele potrivite?

2 min.
În acest articol:

Ești bucătar și cauți un model special de încălțăminte care îți va oferi confort și siguranță? Sau poate gătitul este pasiunea ta și îți place să petreci timp în bucătărie? Indiferent care este răspunsul tău, pantofii selectați corect vor face munca și mai plăcută. Îți spunem noi ce model de încălțăminte pentru munca în bucătărie ar trebui să alegi.

Antiderapantă, ușoară de curățat și confortabilă. Citește mai departe pentru a afla ce alte caracteristici trebuie să mai aibă încălțămintea potrivită pentru munca în bucătărie.

Munca în sectorul gastronomiei, adică în hoteluri, restaurante sau catering, necesită încălțăminte adecvată. În aceste locuri, podeaua este adesea umedă și chiar udă sau murdară. Bucătarii, barmanii și chelnerii sunt în mișcare constantă și își îndeplinesc sarcinile în picioare, motiv pentru care încălțămintea trebuie să asigure confort și siguranță. Nu trebuie să uităm: consecințele, de exemplu, alunecării în bucătărie cu un instrument ascuțit în mână, pot fi extrem de neplăcute. Iată caracteristicile pe care ar trebui să le aibă aceste modele speciale de încălțăminte:

9954

Pantofii antiderapanți pentru munca în bucătărie stau la baza ținutei unui bucătar.

Sfatul expertului:

Deoarece lucrul în bucătărie necesită ore întregi de stat în picioare, pantofii cu branțuri anatomice, profilate vor fi cei mai potriviți. Se potrivesc perfect cu formele naturale ale picioarelor și asigură confort. Aceste branțuri, înainte de toate, au rolul de a preveni deformările picioarelor, de exemplu, picioarele plate și durerile de spate.

Modelele de încălțămintea, care merită luate în considerare dacă lucrezi în domeniul gastronomiei sau petreci mult timp gătind, sunt cu siguranță papucii Crocs. Modelele pe care vi le vom prezenta mai jos sunt din linia „Crocs at Work” și au fost concepute pentru munca în bucătărie. De ce sunt atât de speciali acești pantofi? Modelele Crocs pentru bucătari:

Designul lor este de asemenea important. Poți opta pentru modele albe sau clasice, negre sau pentru cele cu un imprimeu original sub formă de flăcări, direct din „Hell’s Kitchen”!

9955

Crocs cu imprimeu cu flăcări

9956

Crocs albi

După cum poți vedea, papucii Crocs nu sunt doar pantofi de grădină. Cu toate acestea, nu uita să le alegi pe cele speciale pentru bucătărie, unde cuvântul „bistro” apare în numele modelului. Modelele clasice cu găuri în partea superioară sau cele fără călcâie nu își vor îndeplini funcția în bucătărie. Pe epantofi.ro găsești o gamă largă de modele Crocs. Nu uita că, în cazul în care nu ai ales modelul potrivit, ai la dispoziție 30 de zile pentru un retur, fără consecințe.

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
pantofi cu toc eleganti, reduceri adidasi dama, skechers dama, palladium, adidasi jordan dama, pantofi cu toc mic, botine dama elegante, adidasi femei