Termenul total look, împrumutat din limba engleză și adoptat în jargonul de modă cu ceva timp în urmă, nu înseamnă altceva decât o stilizare care constă din articole vestimentare de aceeași culoare sau confecționate din același material. Total look este, de asemenea, una dintre cele mai tari tendințe pentru sezonul primăvară-vară 2020. Special pentru tine, am pregătit o imagine de ansamblu asupra celor mai moderne stilizații de acest tip și modele de pantofi inspirate de cele alese de trendsetteri.

Total look-ul alb, sau poate o versiune din denim? Vezi care dintre propunerile noastre te va inspira pentru a crea o stilizare originală.

Trenduri primăvară-vară 2020: total look din denim

Lista noastră începe cu o propunere de ținută super modernă care constă în totalitate din elemente de garderobă din denim, îmbogățite cu pantofi și poșetă, de asemenea, din denim, sau cel puțin într-o nuanță aproape identică cu culoarea hainelor realizate din acest material.

Această stilizare a fost aleasă de Gitta Banko, un trendsetter german care iubește combinațiile îndrăznețe. Ea a ales tocuri albastre și o poșetă de aceeași culoare pentru un costum de denim.

Trenduri primăvară-vară 2020: total look alb

Fără îndoială, albul este una dintre cele mai la modă culori pentru sezonul primăvară-vară și, cu siguranță, una din culorile anului 2020. Sezonul acesta se poartă total look-urile albe, în climat streetwear.

Nadia Idder, influecerul din imaginea de mai sus, a făcut față acestei provocări vestimentare. Ea a combinat geaca de ploaie albă cu pantaloni din material alb și adidași New Balance (care, apropo, sunt printre cei mai râvniți pantofi pentru primăvara 2020), în aceeași culoare.

Trenduri primăvară-vară 2020: total look bej

La fel ca și în anul precedent, sezonul acesta se poartă bejul. Nu este de mirare că fashionistele din întreaga lume vor să includă cât mai des posibil această culoare în ținutele lor și să creeze ținute bej total look.

Trendsetterul din imaginea de mai sus a decis să combine setul cu buzunare în stilul safari cu un accesoriu original – o cravată și cizme bej, a căror variantă fără încălzire poate fi purtată și pe timp de primăvară.

Trenduri primăvară-vară 2020: total look pastelat

Nuanțele pastelate sunt, de asemenea, unele dintre vedetele sezonul primăvară-vară 2020, lucru dovedit recent de aproape toți designerii renumiți. Aceste culori luminoase, ușoare, sunt ideale pentru zilele călduroase, dar – pentru ca outfitul să nu pară „decolorat” – merită să aplici câteva trucuri vestimentare pe care le cunosc trendsetterii.

După cum poți vedea în imaginea de mai sus, poți combină culorile pastelate în diferite nuanțe. Datorită acestui lucru, ținuta nu va părea „neclară”. Completează outfitul cu sneakerși albi cu decorații pastelate care echilibrează rezultatul final al unui total look de acest gen.

Trenduri primăvară-vară 2020: total look negru

Pentru o ieșire de seară sau o zi de primăvară mai răcoroasă, poți opta pentru o ținută atemporală – un total look negru. Este printre preferatele pariziencelor, care în loc de tendințele de moment se concentrează pe o garderobă capsulă.

Pantalonii negri, trapez, o jachetă scurtă neagră și botinele all-season de aceeași culoare sunt o rețetă pentru un total look negru în ediția de la Paris.

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.