Picioarele copilului cresc precum ciupercile după ploaie. Pantofii care se potrivesc în acest sezon pot fi prea mici în următorul. Pentru a reduce cheltuielile, optează pentru sandalele pentru copii în valoare de maximum 55 lei. Aceasta nu este o sumă excesivă, așadar, cu siguranță, nu vei sustrage prea mult bugetul casei. Descoperă cele mai frumoase modele pentru vara 2020 și … profită de ocazie!

Pantofii potriviți pentru copii nu trebuie să fie și foarte scumpi. Este de ajuns să vânezi promoțiile și noutățile din magazinul online preferat!

Sandale pentru copii în valoare de 55 lei? De ce nu!

Înainte de a citi mai departe, te încurajăm să citești un alt articol de pe blogul nostru despre selecția sandalelor pentru copii. Vei afla cum să ajustezi mărimea potrivită și la ce caracteristici merită să acorzi atenție specială. Până la urmă – așa cum știm cu toții – achiziționarea încălțămintei pentru un copil este o problemă serioasă și o adevărată provocare!

12810

Cauți sandale pentru băieți până în suma de 55 lei? Nu rata ocazia de pe epantofi.ro!

Sezonul sandalelor durează abia 2-3 luni pe an. Aceasta este o perioadă scurtă, dar intensivă pentru copii. Jocurile în aer liber necesită o ventilație constantă a piciorului, așa că merită să-ți echipezi copilul cu un model practic și confortabil de pantofi de vară. Alegând sandale pentru copii până în 55 de lei, poți fi sigur că nu veți plăti în exces.

Dar … nu achiziționa încălțăminte pentru copii dintr-o piață sau din bazarul din apropiere. Materialele utilizate pentru realizarea acestor perechi de pantofi pot fi periculoase pentru sănătatea copilului tău. Îți recomandăm să profiți de reducerile atractive oferite de magazinele online sigure.

Modelele de sandale pentru copii până în valoarea de 55 lei

Pe epantofi.ro vei găsi încălțăminte pentru copii pentru fiecare anotimp, la diverse prețuri. Merită să urmărești promoțiile periodice pentru a cumpăra un model de marcă la un preț accesibil. Uneori se aplică reduceri la ultimele articole, iar din când în când există reduceri de colecții. Profită de ocazie și cumpără sandale pentru copii Lasocki până în 55 lei. Iată câteva dintre cele mai frumoase modele pentru fete:

12811

Tinerelor amatoare de stil bun le vor plăcea cu siguranță sandalele Magic Lady, al căror preț nu depășește adesea 40 lei.

12812

Cele mai ieftine sandale pentru copii sunt oferite de marca CCC – Nelli Blu. Modelele multicolore, cu numeroase aplicații, vor cuceri inimile multor prințese. Așezați-vă în fața computerului și alegeți împreună pantofii de vis.

12813

Dacă ești în căutarea de sandale pentru băieți până în 55 lei – te afli în locul potrivit! În oferta epantofi.ro vei găsi multe modele interesante cu imprimeuri de basm. Copilul tău este un fan Spider-Man sau iubește desenele „Cars”? Cu siguranță îi vor plăcea și aceste modele de sandale:

12814

După cum poți vedea, încălțămintea practică, confortabilă și la modă pentru copilul tău nu trebuie să fie și scumpă!

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.