Unele femei renunță să poarte sandale în zilele călduroase de teama aspectului advers atât a picioarelor, cât și a întregii siluete în acest tip de pantofi. Cu toate acestea, în sezonul de primăvară-vară 2020 vor fi în vogă sandalele cu toc mic, care vor garanta câțiva centimetri în plus de înălțime, vor alungi picioarele și, în același timp, vor rămâne suficient de confortabile pentru a putea fi purtate în fiecare zi. Citește mai departe și descoperă care sunt în prezent cele mai moderne modele de sandalele cu toc mic.

Influencerii se bazează pe sandalele inspirate din anii 90.

Tendințe de primăvară-vară 2020: sandale aurii cu toc conic

În timpul Paris Fashion Week SS 2020, am putut observa foarte des locuitoarele capitalei modei purtând pe picioare sandale aurii cu un toc confortabil, conic. Acest model de încălțăminte menținut într-un climat vintage a cucerit inima franțuzoaicelor nu numai datorită croielii confortabile și elegante, dar și a versatilității. Sandalele aurii se potrivesc aproape cu fiecare stilizare!

Tendințe de primăvară-vară 2020: sandalele pastelate cu baretă separatoare

Este imposibil să trecem cu vederea faptul că pastelurile sunt unele dintre cele mai moderne tendințe de modă din sezonul de primăvară-vară 2020. Designerii au promovat atât haine pastelate, cât și încălțăminte și accesorii în prezentările de modă din acest an. Rezultatul este moda stârnită în rândul celor mai renumiți trendsetteri, precum Leonie Hanne, pentru sandalele pastelate cu toc mic și cu baretă separatoare.

View this post on Instagram

I miss colours. 🧚🏻

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne) on

Sfatul stilistului:

Dacă vrei să creezi un look ultramodern, cu sandale în nuanțe pastelate în rolul principal, fixează bareta din jurul gleznei pe și nu sub pantaloni (cum s-a purtat până acum). Aceasta este o tendință fierbinte, promovată, printre altele de Olivia Palermo.

Tendințe de primăvară-vară 2020: sandale negre cu toc pătrat

Articolele clasice sunt mereu în vogă, iar cea mai bună confirmare a acestui fapt sunt ținutele influencerului parizian, Lei Sfez. Aceasta și-a completat garderoba de primăvară și vară cu frumoasele sandale negre cu toc gros care îmbină clasicul cu modernitatea – datorită tocurilor originale în formă de toc pătrat, îngust. Acest tip de încălțăminte este ideal pentru fiecare zi – un toc stabil va oferi confort chiar și pe durata unei alergări scurte după autobuz sau tramvai.

Tendințe de primăvară-vară 2020: sandale cu toc kitten

Diversele modele de încălțăminte cu toc kitten au fost deja în vogă sezonul trecut și – după cum se vede – această modă a fost recepționată bine, deoarece în sezonul primăvară-vară 2020 acest toc este încă la modă. Sandalele minimaliste cu toc kitten sunt modalitatea perfectă de a alungi subtil picioarele în stilizările de vară, de zi cu zi. Cu toate acestea, nu uita că acest tip de toc nu arată bine pe picioarele mari.

View this post on Instagram

On a bench in NYC 🐒 Now #stayinghome

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Tendințe de primăvară-vară 2020: sandale cu toc în stilul mărcii Bottega Veneta

De când Bottega Veneta a lansat „pantofii matlasați”, care au devenit semnul distinctiv al mărcii, am asistat la incredibila popularizare a acestui brand. Sandalele cu toc mic sunt o altă propunere modele moderne de pantofi pentru primăvara și vara anului 2020.

View this post on Instagram

Posing like a tourist.

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin) on

Tendințe de primăvară-vară 2020: pantofi cu plasă în loc de sandale

Cu toate acestea, dacă nu îți place să-ți descoperi picioarele chiar și cazul celor mai ridicate temperaturi, industria modei are pentru tine o altă propunere interesantă – pantofi cu plasă în loc de sandale. Vor fi la fel de aerisiți ca șlapii sau sandalele clasice, atributul lor este tocul mic, confortabil, iar datorită caracterul semi elegant se vor potrivi cu foarte multe stilizații.

Cauți și alte inspirații de încălțăminte pentru sezonul primăvară-vară 2020? Citește acest articol și descoperă ce modele de pantofi merită să ai în garderobă?

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.