Smartwatch-ul este un ceas de nouă generație. A fost conceput pentru cei cărora le place să aibă lumea la îndemână. Acest gadget multifuncțional va fi iubit nu numai de amatorii de tehnologii moderne, ci și de toți cei care apreciază soluțiile practice. Ai o dilemă, nu știi ce smartwatch ar trebui să alegi? Descoperă care dintre modelele disponibile pe epantofi vor fi perfecte pentru tine.

Măsurarea ritmului cardiac și un cadran personalizat sunt doar două dintre numeroasele funcții pe care le are un ceas electronic al secolului XXI. Descoperă-le pe toate!

Ce model de smartwatch să achiziționezi?

Nu, nu există un răspuns simplu în acest caz. Gândește-te la suma pe care dorești să o cheltui pentru a cumpăra un smartwatch și ce funcții vei utiliza. Un lucru este cert: cu cât modelul este mai ieftin, cu atât are mai puține funcții. Primul lucru la care ar trebui să acorzi atenție este compatibilitatea ceasului cu telefonul. Din păcate, nu există ceasuri inteligente universale care să poată fi asociate cu orice smartphone. De exemplu: Apple Watch va funcționa doar cu iPhone.

11174

Înainte de a cumpăra un smartwatch, asigură-te că este compatibil cu modelul tău de telefon.

A doua problemă importantă este sistemul de operare electronic al ceasului. Wear OS (fost Android Wear), dezvoltat de Google, este cel mai popular. Ceasurile inteligente cu acest sistem pot fi găsite în oferta unor branduri precum Diesel, Fossil, Michael Kors și Emporio Armani. În plus, merită luat în considerare:

  • display-ul smartwatch-ului. Are un efect nu numai aspectul dispozitivului, ci și confortului de utilizare. Toate modelele disponibile pentru achiziționare de pe epantofi.ro sunt echipate cu un ecran tactil intuitiv. Relația este simplă: cu cât diagonala ecranului este mai mare, cu atât lizibilitatea este mai bună, dar viața bateriei este mai slabă;

  • tipul de material din care este confecționată cureaua (silicon, piele naturală sau oțel);
  • etanșeitate la apă (standard este de 3 sau 5 ATM).

11175

Fot. Maxwell Ridgeway. Smartwatch-ul pentru bărbați este un gadget practic pentru tinerii oameni de afaceri.

Cele mai utile 5 caracteristici ale unui smartwatch

Un smartwatch este un ceas inteligent, deci funcția lui de bază este de a arăta ora. Desigur, aceasta este doar o picătură în marea posibilităților pe care le are. Acest gadget modern are o serie de alte aplicații extrem de practice, inclusiv:

  • măsurarea ritmului cardiac,
  • primirea de mesaje și notificări,
  • funcția: „sună telefonul”,
  • plată fără contact,

  • control muzical.

În plus, toate ceasurile inteligente disponibile pe epantofi au un localizator GPS încorporat, difuzor și lanternă LED.

11176

Una dintre numeroasele funcții ale unui smartwatch este frecvența cardiacă.

Smartwatch – clasamentul modelelor de top de pe epantofi!

Un ceas inteligent nu este doar un accesoriu funcțional, ci și un articol elegant și o idee originală de cadou. Atunci când vrei să achiziționezi un smartwatch pentru femei, acordă o atenție deosebită aspectului său. Dacă apreciezi eleganța sublimă, alege modelele Michael Kors cu o curea din oțel sau piele. Ceasurile cu cadran decorat cu zirconii vor face gadgetul electronic și mai atractiv.

11177

Smartwatch-uri Michael Kors, de la stânga: modelul Mkgo MKT5072 Black, modelul Mkgo MKT5071 White/Gold și modelul Mkgo MKT5070 Pink.

Iubitorilor de sport și ai stilului streetwear recomandăm familiarizarea cu oferta brandului american Fossil. Ceasurile minimaliste cu o curea de silicon vor funcționa la fel de bine la locul de muncă și la antrenamente.

11178

Smartwatch-uri Fossil, de la stânga: modelul Venture Hr FTW6015 și modelul Sport FTW6024.

Atunci când cauți un smartwatch pentru bărbați, merită să arunci o privire la modelele brandului italian Emporio Armani. Acestea seamănă cu ceasurile clasice și, prin urmare, cu siguranță vor fi pe placul fanilor stilului clasic în ediția modernă.

11179

Smartwatch-uri Emporio Armani, de la stânga: modelul Alberto ART5011 Black, modelul Matteo ART5006 oraz modelul Alberto ART5010 Silver.

Iar pe cei care acordă foarte multă atenție dimensiunii ecranului,îi invităm să se familiarizeze cu oferta brandului Diesel. Ceasurile inteligente originale cu o cureaua din piele sunt un accesoriu extrem de masculin.

Sfatul stilistului

Smartwatch-ul pentru bărbați va completa perfect ținutele în stilului casual. Modelul cu o curea lată din piele se va armoniza perfect cu blugii cu efect de deteriorare, un tricou alb și o geacă bomber.

11180

Smartwatch Diesel modelul Full Guard 2.5 DZT2008 Black/Silver

Te întrebi cât costă un smartwatch și unde poți achiziționa un model? În magazinul online epantofi.ro vei găsi o serie de modele practice ale unor mărci celebre la prețuri între 1291 și 1909 lei. Și vei avea lumea la îndemână!

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.