Șosete de Crăciun? De ce nu!

1 min.

„Se aud ecouri, peste tot cadouri” – spune cântecul Cleopatrei Stratan. După părerea multora, nu există un cadou mai nepotrivit decât șosetele. Dar … așteaptă, așteaptă, acceptăm provocarea. Îți vom dovedi faptul că șosetele de sub bradul de Crăciun pot provoca un zâmbet (și unul larg) pe fețele celor dragi.

Șosete Happy Socks sau Cup of Sox – acestea sunt branduri ale căror șosete au doborât recorduri de vânzări. Nu cunoaștem pe nimeni care să nu le dorească!

Șosetele sunt o idee bună pentru un cadou de Crăciun?

Citând un meme popular – „that’s a good idea, Sir”, șosetele cu un imprimeu original vor încânta cu siguranță prietenii și rudele. Rațele cu ochelari negri sau cutii de bere sunt unele dintre numeroasele imprimeuri amuzante. Gândește-te la simțul umorului persoanei căreia îi oferi cadoul și … achiziționează șosetele potrivite.

9539

Șosetele cu imprimeu de animale stimulează imaginația!

Organizezi o petrecere de Crăciun la locul de muncă și încă nu știi ce cadou să cumperi pentru colegul sau colega ta? Ar trebui să fie original, nu prea scump, haios (dar nu exagerat!) – calculezi – și este bine dacă este și practic. Toate aceste calități sunt îndeplinite de șosetele colorate, cum ar fi de exemplu modelele de la Happy Socks!

Moda șosetelor

În ultimii ani, șosetele se confruntă cu o adevărată renaștere. Modelele interesante domină podiumurile de modă și pot fi văzute din ce în ce mai des pe străzile marilor orașe. Șosetele cu un print haios în outfituri cu costume nu mai surprind pe nimeni, sunt pur și simplu accesorii must have. Așadar, poți dărui fără nicio problemă șosete unei persoane nu foarte apropiate. Pentru a evita situațiile neplăcute, optează pentru un model cu imprimeu universal. Recomandăm șosetele de la Dots Socks – cu buline, linii sau romburi.

9540

Șosetele cu buline și romburi?

Știai că…?

Nebunia șosetelor cu imprimeuri interesante a cucerit și lumea vedetelor. Rob Kardashian (fratele lui Kim Kardashian) și-a proiectat propria linia de șosete colorate.

Iubitorilor Sărbătorilor de Crăciun le vor plăcea modelele cu Moș Crăciun sau braduri de Crăciun. Imaginează-ți: șosete calde pe picioare, o ceașcă de ciocolată caldă în mâini și un brad de Crăciun cu multe luminițe. O imagine minunată, nu-i așa?

9541

Îți plac aceste șosete? Pe epantofi.ro găsești o gamă largă de șosete cu imprimeuri interesante.

Împachetarea cadourilor

Totul este perfect – te gândești – dar cum se împachetează șosetele: le poți înfășura în hârtie sau într-o pungă de cadouri? Greșit! Oferta magazinului epantofi.ro include seturi de șosete în cutii colorate – gata pentru a fi livrate. Așadar, nu mai ezita. Vremurile în care șosetele erau un cadou nereușit au devenit un lucru din domeniul trecutului. Surprinde-ți prietenii și cei dragi anul acesta!

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
vans, buffalo, adidasi dama negri, pantofi albi, rieker, botine, nike uptempo, karl lagerfeld sneakers