PRIMĂVARĂ-VARĂ ’24! Cele mai tari tendințe ale sezonului! VEZI MAI MULT >


15 idei de cadouri de Crăciun pentru El – află ce îi poți dărui unui bărbat de Crăciun!

un bărbat primește un cadou de crăciun

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi și încă nu ai idee ce cadou de Crăciun vei alege pentru iubitul, soțul sau tatăl tău? Pentru a evita cadourile nereușite, merită să te concentrezi asupra produselor practice și atemporale. Vezi ce va face un bărbat să zâmbească.

SS 24

O curea de piele, un portofel, un ceas sau poate șosete cu un imprimeu amuzant? Descoperă 15 idei de cadouri practice pentru bărbați de toate vârstele!

Cureaua este un accesoriu fără de care majoritatea bărbaților nu părăsesc casa. Deci, cu siguranță este o idee bună pentru un cadou de Crăciun. Poți alege dintre o curea elegantă sau una casual. Prima va fi o alegere excelentă pentru oamenii de afaceri și fanii pantofilor clasici. Curele casual sunt o alegere de nota zece pentru iubitorii stilului lejer, adică sneakerși și teniși. Poți citi mai multe despre curelele pentru bărbați într-un alt articol de pe blogul nostru.

Sfatul stilistului

Te gândești la culoarea curelei potrivite pentru bărbați? Acest accesoriu ar trebui să se potrivească cu încălțămintea ta. Așadar, gândește-te la culoarea încălțămintei pe care destinatarul o poartă cel mai des și alege o curea într-o nuanță similară.

Pe lista de cadouri de Crăciun pentru bărbați, un ceas trebuia să fie inclus. Este un accesoriu esențial pentru personalități cu stil precum David Beckham sau George Clooney. Acest accesoriu nu numai că indică ora, dar este și o bijuterie. Poți alege între ceasuri cu brățară, curea din piele, cu cadran analogic sau digital.

David Beckham poartă un sacou maro și un ceas
Photo by Visionhaus/Getty Images

Înlocuitorul perfect al unui ceas clasic cu cadran digital sau analogic este smartwatch-ul, adică un model inteligent, datorită căruia poți verifica nu numai ora, ci și vremea, starea de sănătate, mesajele și e-mailul. Un astfel de cadou de Crăciun va fi cu siguranță pe placul fanilor gadgeturilor și tehnologiilor moderne. Ce model de smartwatch să alegi? Consultă ghidul nostru!

Soț, tată, frate, bunic sau prieten – fiecare dintre ei va avea nevoie cu siguranță de un portofel nou. Modelele din piele sunt cele mai elegante. Variantele din alte materiale, cu inscripții sau logo-uri de marcă, vor câștiga cu siguranță inimile bărbaților mai tineri. Poți citi mai multe despre portofelele pentru bărbați în acest articol.

Știai că…?

Unele superstiții spun că a oferi cuiva un portofel gol este un semn rău. Chiar dacă nu sunteți superstițioși, puteți pune în interior o bancnotă (sau o monedă) simbolică „pentru noroc” sau chiar o notă cu un citat financiar interesant.

Te întrebi ce cadou de Crăciun să alegi pentru un bărbat? Optează pentru un articol clasic al garderobei de iarnă – căciula. În catalogul de produse de pe epantofi.ro vei găsi multe modele de căciuli în diferite culori, din care vei alege cu siguranță modelul perfect. Căciula clasică de iarnă în negru sau bleumarin este o alegere sigură – se va potrivi tuturor, indiferent de stilul lor. Pentru un bărbat care preferă o ținută elegantă, dăruiește o căciulă minimalistă, cum este cea marca Gino Rossi. Pentru fanii de branduri de tineret și lifestyle, oferă o variantă cu un imprimeu original (de exemplu Vans, New Era) și un moț mare!

Cauți idei la modă despre cum să porți o căciulă pentru bărbați? O mină de inspirație este Justin Bieber, care adoră de-a dreptul căciulile.

Justin Bieber poartă o căciulă mov, o geacă colorată și pantaloni de trening negri
Photo by Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images

Datorită practicității, mănușile sunt unele dintre cele mai populare cadouri de Crăciun pentru bărbați. De multe ori bărbații uită de acest articol de iarnă foarte important. Așadar, cu siguranță vor fi fericiți când vor găsi o pereche de mănuși călduroase și elegante sub bradul de Crăciun. Ce model ar trebui să alegi? Mănușile din piele vor fi o alegere excelentă pentru fanii eleganței și ai stilului clasic. Mănușile din materiale precum lâna sau cașmir, vor fi pe placul celor cărora le place stilul casual.

O altă idee pentru un cadou pentru bărbați este un fular de iarnă călduros, adică un accesoriu necesar completat de o căciulă și mănuși. Pe epantofi.ro vei găsi fulare clasice din lână în culori pentru bărbați: negru, bleumarin, gri sau maro; fulare circulare confortabile și practice, precum și gulere colorate, adică modele mulate pe gât, care sunt perfecte pentru antrenamente și excursii pe munte.

Dacă ești în căutarea unei idei de cadou casual pentru El, optează pentru o pereche de șosete pentru bărbați. Alege cele cu un design caracteristic, de exemplu, cu un motiv amuzant. Vei găsi multe astfel de șosete amuzante pentru bărbați în gama Happy Socks pe epantofi.ro Dacă aceste imprimeuri originale nu sunt în stilul destinatarului, atunci optează pentru un set de modele clasice împachetate elegant.

Șosetele sunt un cadou perfect nu numai pentru bărbați, poți citi mai multe despre acest subiect într-un alt articol al blogului nostru.

Geanta din piele este un accesoriu elegant și practic nu numai pentru oamenii de afaceri, ci și pentru bărbații care apreciază eleganța și stilul clasic într-o ediție de zi cu zi. Geanta pentru bărbați poate stoca un laptop, echipamente mai mici și documente necesare pentru locul de muncă; va fi perfectă pentru călătorii de afaceri, la birou, precum și în timpul sarcinilor de zi cu zi. În catalogul online, vei găsi genți pentru bărbați de la branduri poloneze renumite: Lasocki, Gino Rossi, Wittchen și Puccini, precum și de la mărci premium de lux.

un bărbat poartă o geacă maro și o geantă neagră din piele
Photo by Melodie Jeng / Contributor, Getty Images

Bărbații care preferă stilul sportiv vor fi încântați să găsească un rucsac sub bradul de Crăciun. Fie că este folosit în fiecare zi, în călătorii sau în drumeții montane, acest rucsac se va dovedi util. Pe epantofi.ro, poți alege dintre modelele specializate, ideale pentru drumeții sau variantele tradiționale cu un buzunar suplimentar pentru un laptop. Pentru adolescenți, în schimb, un rucsac de la brandul de cult Doughnut va fi ideal pentru școală sau camping.

bărbat în haine și pantofi sport cu rucsac sport marca Champion

Bărbatului căruia îi pregătești un cadou de Crăciun îi place să exploreze munții? Atunci pantofii de trekking sunt o idee originală de cadou pentru el! Alegeți un model de la o marcă cu o reputație la care apelează profesioniștii, cum ar fi Salomon. Și dacă îți faci griji că încălțămintea nu este cea mai bună idee de cadou, nu ezita să citești articolul nostru: Pantofii, ca și cadou – un faux pas sau o idee creativă?

trekking pe munte
Încălțămintea de trekking este cadoul perfect pentru un fan al drumețiilor montane. Vei găsi multe modele în oferta epantofi.ro

Nu uita, de asemenea, că pe epantofi.ro ai până la 30 de zile pentru a returna gratuit un produs dacă se dovedește că, cadoul este greșit.

Papucii sunt unele dintre cele mai populare idei de cadouri de Crăciun pentru un bărbat. Bărbații aleg rareori să cumpere încălțăminte de casă, însă este practic. În acest sezon festiv de iarnă, nu există nimic mai plăcut decât să te relaxezi lângă șemineu într-o ținută confortabilă și papuci călduroși. Pentru ce model ar trebui să optezi? Optează pentru papucii de la brandul UGG cu umplutură naturală de oaie, care nu numai că sunt stilați, dar vor oferi și un confort termic perfect.

La modă de câteva sezoane, borseta este o idee genială de cadou pentru un bărbat. Acest accesoriu va rezolva problema buzunarelor pantalonilor de bărbați supraaglomerate cu diverse obiecte și, în același timp, este stilat și confortabil. Pe epantofil, există atât modele sportive, cât și elegante. Cu siguranță veți găsi ceva!

Bărbat în pulover verde și pantaloni bej închis cu pungă marca Tommy Hilfiger

O geantă sport spațioasă, cu o baretă robustă, va fi cu siguranță pe placul bărbaților care fac sport. Alege de la mărci populare precum Reebok sau adidas și optează pentru un model în culoarea preferată a destinatarului. Vei găsi o mulțime de idei de cadouri pentru un sportiv pe epantofi.ro!

un bărbat cu o geantă de sală
Geanta sport pentru bărbați este cadoul perfect pentru bărbatul activ de Crăciun.

Pantofii sport sunt baza garderobei unui bărbat. Se potrivesc bărbaților de toate vârstele și sunt utili în majoritatea lunilor din an. Așadar, atunci când alegi un cadou pentru un bărbat de Crăciun, eoptează pentru sneakerși de la brandul său preferat. Printre cele mai populare sunt modelele de la New Balance, Veja, adidas sau Nike. Pe de altă parte, dacă ești în căutarea unui model în stil clasic, aruncă o privire la propunerile unor mărci precum Tommy Hilfiger sau Hugo Boss.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

Sperăm că propunerile de mai sus ți-au risipit îndoielile cu privire la ce să cumperi ca și cadou pentru el. Nu uita că, chiar dacă cadoul se dovedește a fi greșit, pe epantofi.ro ai posibilitatea de a returna gratuit produsele timp de până la 30 de zile.

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
papuci de casa copii, karl lagerfeld sneakers, ghete barbati iarna, botine, pantofi cu toc eleganti, ghete baieti, pantofi cu toc mic, genti dama, nike air uptempo, adidasi jordan dama, cizme dama, skechers, adidasi femei, geanta dama, skechers dama, adidasi fila dama, ghete fete, reduceri incaltaminte dama, pantofi albi, adidasi dama, ghete tommy hilfiger dama, botine dama, buffalo, adidas ozweego, anekke, ghete sport barbati, botine dama cu toc, adidasi copii, sneakers, new balance

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi servicii de calitate. Utilizarea ulterioară a site-ului reprezintă acordul dvs. în legătură cu utilizarea acestora. mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close