S-a vorbit deja despre încălțăminte, bijuterii, așa că este timpul să vorbim și despre gențile la modă în toamnă și iarnă 2020/2021, care ne-au fost prezentate recent de cei mai mari designeri din lumea modei. Gențile moderne anul acesta se bazează pe tendințele din sezoanele anterioare. Până la urmă, modei îi plac revenirile!

Poșetele clasice, maro, în stilul bunicilor, cele cu barete din lanț, dar și modelele în nuanțe neobișnuite pentru paleta de culori toamnă-iarnă, cum ar fi cele galbene – sunt doar câteva dintre tendințele fanteziste pentru sezonul viitor.

Genți moderne pentru toamna și iarna 2020/2021: poșetele tip portmoneu

Trecem de la piețele locale vintage la … podiumurile celor mai renumite case de modă. Și vedem exact ce am putea găsi într-o piață de vechituri – genți de mână în formă de poșete ale bunicii. Suspendate pe o baretă lungă sau mâner scurt, cu o clemă în stil retro, au cucerit în totalitate prezentările de modă. În ce colecții au putut fi văzute? Pe podiumul celor de la Miu Miu, Khaite, Paco Rabanne, Lanvin, Erdem sau Imaxtree. Prin urmare, se poate concluziona că au fost vedetele prezentărilor de modă, în special modelele în stilul granny chic.

14206

De la stânga: poșetă galbenă Weekend Max Mara, poșetă roz pudrat Love Moschino, poșetă argintie Menbur și poșetă Menbur

Genți moderne pentru toamna și iarna 2020/2021: genți cu barete tip lanț

Am vorbit deja despre fenomenul genților de mână cu barete din lanț, care au cucerit Instagramul, într-un alt articol de pe blog. După cum poți vedea, această tendință estivală a pătruns și în colecțiile de toamnă și iarnă și este promovată în primul rând de casa de modă Bottega Veneta. La rândul lor, gențile de mână cu barete din lanțuri subțiri sunt deja articole clasice ale garderobei feminine, care și-au făcut din nou apariția pe podiumuri. Cele mai interesante modele au putut fi remarcate în colecțiile: Giambattista Valli, Dries Van Noten, Dolce & Gabbana și Balmain.

Genți moderne pentru toamna și iarna 2020/2021: modelele cu logo-uri

S-ar putea să fi auzit deja de tendința logomaniei, care s-a bucurat de un adevărat succes în urmă cu câteva sezoane, iar popularitatea sa s-a datorat, printre altele, mărcilor Supreme sau Louis Vuitton? Accesoriile cu logo-uri vizibile sunt din nou în vogă în toamna și iarna anului 2020/2021. Interesant este că de data aceasta vor apărea pe genți. Și nu pe modelele sportive, ci pe cele foarte elegante, cum sunt poșetele mărcii Giambattista Valli.

Genți moderne pentru toamna și iarna 2020/2021: modelele maro

La fel în fiecare an, ținutele de toamnă și de iarnă vor fi completate perfect de gențile de mână în nuanțe de maro. Ce nuanțe mai exact? Cele de mahon, castan și nuc. Pot fi poșete simple, atemporale și minimaliste, dar pot lua și forme ceva mai moderne, cum ar fi modelele de bucket bags. Au apărut în prezentările caselor de modă Dior, Coach sau Balmain.

Genți moderne pentru toamna și iarna 2020/2021: modelele geometrice

Apropo de formele moderne, gențile geometrice sunt încă la modă. Și sunt o completare excelentă pentru ținutele avangardiste sau cele cu articole vestimentare minimaliste în rolul principal. În prezentările de modă am putut observa modele în formă de triunghi, pătrate și rotunde. Cele mai interesante modele au apărut în colecțiile celor de la Coach și Celine.

14210

De la stânga: geantă maro Furla, geantă neagră Guess, geantă cu imprimeu floral Creole și geantă neagră Love Moschino

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.