Menținerea curată a încălțămintei albe este întotdeauna o provocare foarte mare. Curățarea părții superioare a încălțămintei este adesea o mare problemă, de exemplu în cazul tenișilor Converse, dar există și modele în cazul cărora problema reală este asociată cu tălpile îngălbenite. Acestea arată foarte inestetic.

Nu uita că niciun pantof uzat nu va arăta ca cel care a fost scos din cutie și care miroase a nou. Cu toate acestea, există modalități de a păstra aspectul inițial al încălțămintei cât mai mult timp posibil.

Iar acum, vom vorbi despre metoda de curățare a pantofilor albi, folosind ca exemplu modelul greu de curățat Nike Air Max Thea.

În cazul în care pantofii albi au început să aibă o culoare ușor gălbuie, urmează pașii de mai jos:

Pasul 1: cleaner-ul universal este baza

Curăță pantofii cu un produs de curățare sau alte produse de îngrijire a încălțămintei.

Pasul 2: regenerare cu soluții colorante

Probabil că nu vor mai fi albi ca zăpada, dar poți încerca să regenerezi atât culoarea pielii, cât și materialul tip plasă cu o soluție colorantă sau un înălbitor, care este potrivit și pentru textile sau pânză.

Sau o cremă albă – care adeseori te poate ajuta și va face pantofii să strălucească.

ATENȚIE: În ambele cazuri, testează întotdeauna produsul pe o suprafață mai mică. 🙂

Pasul 3: protejează pantofii albi

Profilactic, oricând și oriunde, utilizează o soluție de impregnare, care protejează pantofii împotriva murdăriei și a ploii și, ușurează procesul de curățare al încălțămintei.

13945

Descoperă: colecția Nike de pe epantofi.ro

Autor

Szczepan Radzki

Sunt creator de conținut și jurnalist și, în același timp, un entuziast al comunicării sociale și al contrastelor. În calitate de autor al unui blog despre colecția de încălțăminte, am promovat multe inițiative legate de lumea sneakerșilor și a îmbrăcămintei streetwear. Sunt îndrăgostit de recreere și sport - am crescut cu baschetul. Ador edițiile limitate, nu doar pantofii.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.