Odată cu popularitatea tot mai mare a cumpărăturilor online, au apărut și tot mai multe modalități de plată. Pe epantofi.ro ai trei opțiuni – plata cu cardul, plata la livrare și prin transfer bancar.

Descoperă cum poți plăti pentru produsele de pe epantofi și bucură-te de cumpărăturile online sigure și rapide!

Transfer bancar

Această metodă de plată este cea mai de bază formă de decontare a tranzacțiilor online. După plasarea comenzii, pe pagina cu rezumatul acesteia, vei vedea numărul de cont către care va trebui să transferi suma. Așadar, trebuie să te conectezi la contul tău bancar online, apoi să completezi formularul cu numărul de cont, detaliile destinatarului și titlul transferului, care va fi numărul comenzii. Coletul va fi expediat imediat după contabilizarea plății în contul nostru, care în cazul acestei forme de tranzacție nu are loc imediat.

Plata cu cardul

După selectarea opțiunii de Plată cu cardul și confirmarea comenzii, vei vedea următorul formular:

13974

Primele două câmpuri – numărul cardului și data expirării – pot fi găsite pe partea din față a cardului. Caută codul CVV pe partea din spate a cardului. Este un număr format din trei cifre în câmpul unde semnează titularul cardului. Pe urmă, vei primi o confirmare de plată prin e-mail.

Plata la livrare

Pentru clienții care sunt tradiționaliști din punct de vedere financiar și preferă să plătească achizițiile în numerar, există și opțiunea de a plăti comanda la livrare.

Merită de reținut însă că, plata la livrare (la curier) poate înseamna și costuri suplimentare – pe epantofi.ro expedierea este gratuită de la 99 lei la plata în avans.

Autor

Agnieszka Ślęzak

Deși se pare că tocurile înalte și sneakerșii nu merg mână în mână, aceste modele de pantofi sunt printre preferatele mele. În garderoba mea domină culoarea neagră și imprimeurile florale. În viața privată sunt un fan al umorului negru, al animalelor și al filmelor lui Quentin Tarantino.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.