Cum poți rezista o noapte întreagă pe tocuri? Iată propunerile noastre!

2 min.

Se apropie perioada carnavalului și, totodată, a petrecerilor nebune până în zori. Totul este frumos, plăcut … dar cum poți rezista o noapte întreagă pe tocuri? Nu te panica – există modalități simple și eficiente pentru a face acest lucru. Care sunt acestea? Citește acest articol și cu siguranță veți afla!

Pulverizarea deodorantului pe picioare este doar una dintre metodele sigure. Descoperă-le pe toate!

Cum poți rezista o noapte întreagă pe tocuri?

Te afli în fața unei nopți speciale în care ai vrea să dansezi toată noaptea? Excelent! Permite-ne să-ți oferim câteva sfaturi despre cum să supraviețuiești câteva ore în pantofii cu toc înalt și … să nu suferi de durere. Acest lucru – contrar aparențelor – este mult mai simplu decât crezi.

CALITATEA contează!

Calitatea încălțămintei este adesea o garanție a comodității. Deci, cu cât calitatea pantofilor este mai bună, cu atât îi vei putea purta mai mult. Nu uita că pantofii din piele naturală sunt mai ușor de ajustat la forma piciorului decât modelele din piele ecologică, din materiale plastice; și astfel și riscul de formare a bătăturilor este mai mic.

În plus: pielea naturală oferă o mai bună respirabilitate decât omologul său eco. Prin urmare, picioarele transpiră mai puțin și astfel nu alunecă în interiorul pantofului. Nu îți dorești să cheltui mulți bani pe tocurile de înaltă calitate? Profită de una dintre promoțiile magazinului epantofi.ro.

11420

Îți plac tocurile din imaginea de alături? Este un model de la brandul Eva Minge, confecționat din piele naturală lăcuită.

Detaliile contează

Înainte de a decide cu privire la un model specific de pantofi, asigură-te că:

Potrivit multor femei, este mai bine să porți la o petrecere pantofi cu vârful rotunjit sau cu degetele acoperite. Modelele cu vârfuri ascuțite – deși pot părea confortabile la început – cauzează deseori bătături.

11421

Pentru o mai bună stabilitate, optează pentru pantofi cu toc ușor mai gros decât cu toc clasic.

Descoperă puterea deodorantului pentru picioare!

Dacă ar trebui să întrebi un model profesionist cum rezistă o zi întreagă pe tocuri înalte, ar spune cu siguranță – folosește deodorant sau pudră de talc. Dacă îți pulverizezi (sau îți pudrezi) picioarele înainte de a încălța pantofii, vor transpira mai puțin. Cu această simplă tehnică, poți evita alunecarea și vei dansa toată noaptea cu picioarele uscate.

Sfatul stilistului

Metoda pe care vedetele o aleg adesea este să lipească două degete între ele. Folosind plasturele, înfășoară al treilea și al patrulea deget împreună. În acest fel poți ușura nervii localizați în această parte a piciorului.

Branțuri și talonete

Mersul cu tocuri înalte va fi mai ușor, atunci când optezi pentru branțuri și talonete speciale, din silicon. Aceste accesorii de încălțăminte îndeplinesc o serie de funcții importante. În primul rând: împiedică alunecarea picioarelor în interiorul pantofului. În al doilea rând: sunt moi și astfel garantează o amortizare mai bună. Branțurile pentru călcâi au un rol ușor diferit. Merită să le folosești atunci când partea superioară înaltă a pantofilor îți jenează călcâiul sau pantofii sunt puțin prea mari.

11422

Branțurile din silicon vor împiedica alunecarea piciorului în pantofi.

Tehnica mersului

Mersul incorect pe tocuri înalte este adesea cauza durerii – și nu doar a picioarelor, ci și a coloanei vertebrale. Dacă ai nevoie de câteva sfaturi despre cum să mergi corect pe tocuri, te invităm să citești acest articol.

Sperăm că măcar una dintre metodele mai sus enumerate te va ajuta să reziști o noapte întreagă pe tocuri înalte. Distracție plăcută!

Îți recomandăm
logo signet
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
Genți Karl Lagerfeld, Genți Love Moschino, Botine de damă Caprice, Converse de damă, Genți Guess, Pantofi de damă Palladium, Converse bărbați, Pantofi Guess pentru bărbați