Returul gratuit este unul dintre cele mai mari avantaje ale cumpărăturilor de pe epantofi.ro. Poți comanda câteva perechi diferite de pantofi, pe care le poți proba în liniștea de acasă. Nu vei plăti un singur leu pentru returnarea încălțămintei! În plus, nu trebuie să stai la coadă la oficiul poștal sau să împachetezi coletul. Citește mai departe și convinge-te singur cât de simplu și rapid este returul pe epantofi.ro!

Vei recunoaște cu siguranță că pantofii sunt probați cel mai bine în intimitatea de acasă. Fără grabă și departe de agitația din centrele comerciale. Pe epantofi.ro nu trebuie să suporți costuri suplimentare – pentru expedierile de la 99 lei la plata în avans și pentru retururi. Află mai multe!

Returul pe epantofi.ro: pas cu pas

Echipa epantofi.ro încearcă să înțeleagă nevoile fiecărui client, în special cea în legătură cu preferințele în materie de încălțăminte. Atunci când achiziționezi de la noi, plătești doar pentru produsul comandat – pentru toate comenzile peste 99 lei la plata în avans, livrarea este gratuită. Deci, merită să comanzi mai multe perechi pentru a avea o alegere mai vastă. Mai ales că de multe ori este dificil să iei o decizie bazată doar pe fotografii, opinii și descrieri.

Ai ales deja pantofii preferați și vrei să returnezi celelalte modele recent comandate? Nimic mai simplu! Descoperă cum poți face o returnare, pas cu pas, pe epantofi.ro:

Pasul 1.

Pune produsul returnat în cutie cu Formularul de returnare completat și semnat. Formularul trebuie atașat coletului. Dacă l-ai aruncat din greșeală – nu-ți face griji! Îl poți descărca cu ușurință AICI.

Pasul 2.

Conectează-te la contul epantofi.ro de pe care ai făcut achiziția.

Pasul 3.

Selectează opțiunea RETURNEAZĂ (vezi bara laterală din stânga). Iar când apare lista – selectează produsele pe care dorești să le returnezi și introdu motivul returnării.

13959

Pasul 4.

Alege modalitatea de returnare: GLS (retur gratuit) sau Altă firmă de curierat (costul de transport va fi suportat de client) și înregistrează returul.

13960

Pasul 5.

Listează formularul și atașează-l în coletul returnat.

13961

Pasul 6.

Dacă utilizezi aceeași cutie în care ai primit comanda, te rugăm să îndepărtezi eticheta veche. Sigilează coletul iar curierul se va prezenta cu ordinul de ridicare (pe care trebuie să-l păstrezi până la primirea banilor) și cu o nouă etichetă, pe care o va lipi pe colet.

După ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în decurs de 3-5 zile lucrătoare se returnează banii. Întreaga procedură de returnare produs/bani durează aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier.

Important!

  1. împachetează și sigilează corespunzător produsul pe care dorești să-l returnezi;

  2. dacă returnezi mai multe produse, poți pregăti un singur colet;

  3. dacă trimiți mai multe colete, generează etichetă pentru fiecare colet;

  4. în funcție de metoda de plată aleasă, banii vor fi returnați prin același canal.

Găsești mai multe informații despre acest subiect pe pagina https://www.epantofi.ro/returnare.

Retur cu epantofi.ro: întrebări frecvente

ÎntrebăriRăspunsuri
Ce opțiuni de retur gratuit pot folosi?Alegeți modalitatea de returnare: GLS (retur gratuit) sau Altă firmă de curierat (costul de transport va fi suportat de client). 
Cum se înlocuiește un produs?Realizăm sistemul de schimb în magazinul nostru prin restituirea coletului trimis și apoi prin reachiziționarea produsului selectat. 
Când poate fi respinsă o returnare?Returnarea poate fi respinsă dacă a fost efectuată după perioada de 30 de zile.

Poți găsi mai multe întrebări și răspunsuri AICI. Bucură-te de livrare rapidă și retur gratuit, doar pe epantofi.ro!

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.