De ce merită să ai o pereche de trappers Timberland?

2 min.
În acest articol:

Celebrii trapperși galbeni de la Timberland au văzut pentru prima dată lumina zilei în 1973, însă doar în anii 80 au ajuns cu adevărat faimoși. De atunci, sunt în continuu văzuți pe străzile orașelor, de pe toate continentele și, pot fi numiți pantofi legendari. De ce sunt atât de iubiți bocancii Timberland? De ce merită să ai și tu o pereche de trappers?

Deși au fost confecționați ca și încălțăminte, care trebuia să fie în primul rând practică, designul lor a atras în scurt timp atenția iubitorilor de modă. Descoperiți secretul popularității ghetelor Timberland!

Proiectând pantofii de renume mondial Timberland Premium 6 – pentru că exact așa se numește modelul clasic – Sidney Swartz a fost inspirat de iernile umede și cu zăpadă din New Hampshire, Statele Unite ale Americii. Pantofii creați de el aveau țelul a facilita mersul pe un teren dificil, garantând un confort termic ridicat. Inițial, când Swartz a prezentat ideea de a crea pantofi din piele impermeabilă, nimeni nu credea că performanța acestora este posibilă. Și totuși – aproape 50 de ani mai târziu, suntem convinși că a reușit ce și-a propus.

7919

Deci, ce face modelele de trappers Timberland atât de atemporale? În primul rând, calitatea înaltă și manopera atentă.

Știai că…?

Conform declarațiilor producătorului, popularele ghete Timberland, de culoarea galbenă – sunt modelele emblematice ale mărcii, pe baza cărora au fost confecționate variantele ulterioare – compuse din 39 de piese.

Datorită tehnologiei, inovatoare pentru anii ’70, care includea topirea și coaserea carâmbului de talpă, Timberland a creat pantofii de piele complet rezistenți la apă. De asemenea, producătorul a avut grijă de un finisaj solid – inclusiv folosind cusături cvadruple. Datorită acestora, nu există riscul de pătrundere a umidității sau noroiului în interiorul pantofului, garantând de asemenea durabilitatea încălțămintei Timberland. Pentru mai multe informații despre cum să se întrețin pantofii Timberland, consultați acest articol.

Pe lângă tehnologia utilizată în producția de trappers a mărcii Timberland, materialele responsabile pentru confortul de utilizare și durabilitatea acestor pantofi sunt, de asemenea, importante. Bocancii sunt acoperiți cu piele din nubuc – piele brută, a cărei față este lustruită delicat. Adesea confundată cu pielea de căprioară, diferă de acest material, prin faptul că este mai moale la atingere, iar părul este mai scurt. Carâmbul ghetelor Timberland izolează bine căldura și, deoarece acoperă glezna, reduc riscul de rănire, fiind ideali pentru drumețiile pe terenurile dificile.

?utm_source=ig_web_copy_link

Tălpile din cauciuc ajută la o bună aderență la diferite suprafețe alunecoase sau înghețate – chiar și cele moi – fiind astfel încălțămintea perfectă pentru iarnă.

Un model de încălțăminte în care aspectul este definit de practicitate și comoditate. Cum și cu se se poartă bocancii Timberland? Au un aspect minimalist și simplu, sunt considerați pantofii ideali pentru toamnă și iarnă și reprezintă totodată o alegere interesantă pentru crearea diferitelor ținute originale de primăvară și vară. Arată bine alături de o pereche blugi rupți și chiar și cu rochii cu imprimeu floral, înființând ținute moderne și eficiente.

Acum puteți alege din mai multe culori – nu numai galben clasic sau negru elegant, dar și culori vii și pastelate. Datorită acestui fapt, ghetele Timberland nu arată ca pantofii de drumeții obișnuiți și sunt o alegere excelentă pentru ținutele de zi: la o întâlnire, la o ieșire cu prietenii și chiar pentru locul de muncă.

?utm_source=ig_web_copy_link

Unde poți achiziționa o pereche de trappers Timberland? În magazinul epantofi oferim o gamă largă de trappers pentru femei și bărbați. Profită de livrarea gratuită, iar modelul ales nu este pe placul tău, nu uita că ai la dispoziție 30 de zile pentru returnarea gratuită a produsului.

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!