PRIMĂVARĂ-VARĂ ’24! Cele mai tari tendințe ale sezonului! VEZI MAI MULT >


Descoperă cele mai noi tendințe în modă + idei de ținute de revelion pentru o seară perfectă

Pentru că sfârșitul de an bate la ușă, probabil deja îți pui întrebarea: Cu ce mă îmbrac de revelion? Numărătoarea inversă deja a început, de aceea trebuie să te pregătești cu ținute de revelion potrivite, în care să arăți impecabil.

Cu siguranță nu îți dorești să revezi pozele din noaptea de revelion și să constați că ținuta nu a fost una potrivită, că machiajul nu te-a avantajat sau că pantofii erau prea înalți și te-ai confruntat cu dureri de picioare toată seara. Din acest motiv, ultima noapte dintre ani trebuie să fie perfectă.

SS 24

Dacă femeile caută rochii fastuoase, care să stârnească priviri curioase, bărbații au nevoie de costume croite impecabil, în care să se simtă comod. Pentru ca ultima noapte din an să fie perfectă, îți propunem exemple de ținute de revelion ideale atât pentru domni, cât și pentru doamne, precum și trenduri utile de care să ții cont atunci când îți alegi hainele și accesoriile.

Revelionul este momentul perfect pentru a-ți etala cele mai noi achiziții vestimentare, în care să arăți minunat. Inspiră-te din ideile de mai jos și strălucește în noaptea de revelion!

Cuprins:

15598

Dacă te întrebi ce se poartă de revelion, trebuie să știi că ținuta trebuie să se potrivească cu locul în care vei petrece acea seară specială. În noaptea dintre ani, trebuie să te simți comod și să fii plină de energie pozitivă, pe care să o menții și după miezul nopții. Femeile trebuie să fie atente atunci când vine vorba de codul vestimentar pentru seara de revelion, astfel încât să nu dea greș. Locația este foarte importantă! Nu te vei îmbrăca cu cea mai scumpă rochie din garderobă sau cu un model cu trenă atunci când chemi câțiva prieteni în vizită pentru a sărbători. Iată câteva sfaturi de care poți ține cont, în funcție de locul în care petreci revelionul:

Petrecerea de revelion acasă

Pentru un revelion petrecut în familie sau alături de prieteni nu ai nevoie de o ținută extravagantă sau prea îndrăzneață. Indiferent dacă îți chemi rudele la tine acasă sau ești invitată în casa cuiva, ținuta de revelion trebuie să fie axată și pe comoditate. Poți să probezi rochii scurte, modele lungi, cu sau fără mâneci și un decolteu decent.

Vrei să te simți specială și feminină în noaptea dintre ani? Alege o rochie de cocktail strălucitoare, într-o croială simplă, care să te transforme în vedeta serii.

Petrecerea de revelion în club

Dacă la o petrecere organizată în casă nu poți să epatezi, revelionul petrecut în club îți oferă șansa să strălucești! Pentru că se poartă paietele, poți să iei o rochie scurtă, cu decolteu la baza gâtului și spatele gol. Vrei să ieși în evidență? Alege o rochie mini, cu o croială dreaptă, care să atragă atenția asupra ținutei de revelion. O altă alegere inspirată pentru club este rochia roșie lungă, din mătase, potrivită pentru un eveniment deosebit.

Petrecerea de revelion la cabană

Îți petreci revelionul la o cabană la munte? Mizează pe ținutele de revelion călduroase și comode, însă nu uita de trenduri! Pantalonii din piele ar trebui să fie prima ta opțiune pentru un astfel de cadru festiv, pe care îi poți asorta cu pulovere din cașmir sau cămăși din mătase.

La munte ai ocazia să porți și pantalonii palazzo cu o croială lejeră, pe care să-i asortezi cu un top deosebit sau un pulover. Vei arăta impecabil de revelion!

Petrecerea de revelion la restaurant

Petreci anul nou la un restaurant elegant? Încearcă să găsești o rochie care să nu fie nici banală, dar nici prea opulentă. Îmbracă o rochie midi sau o rochie de cocktail din tafta, care să-ți asigure o apariție feminină și să-ți pună în evidență silueta.

Ai fost invitată la un restaurant luxos? Alege modelul perfect de rochie lungă și elegantă din catifea, mătase sau paiete, peste care poți adăuga și o capă din blană.

15599

Revelionul trebuie să fie celebrat cu un look impecabil. Pentru că doamnele și domnișoarele pun mare preț pe modul în care arată ținuta lor de revelion, îți prezentăm și alte idei perfecte pentru ultima noapte dintre ani.

Ținute de revelion cu rochii

Rochia neagră și rochia roșie sunt două exemple clasice pentru ținuta de revelion, cu ajutorul cărora nu poți să dai greș. Indiferent de lungime și de croi, aceste două rochii te transformă într-o prințesă pe care toată lumea o va admira. În completarea acestor modele, ai nevoie de accesorii strălucitoare.

Poartă o pereche de pantofi cu toc subțire, din piele lăcuită neagră pentru un look spectaculos sau modele nude, care oferă senzația de alungire a siluetei.

Vei avea nevoie și de o poșetă elegantă, de tip plic sau clutch. Poți să porți o geantă care se asorteze cu pantofii sau un plic uni, clasic.

Ținute de revelion cu pantaloni

Ținuta de revelion care include o pereche de pantaloni este mai practică decât o rochie și mult mai comodă. Nu te îngrijora, dacă porți pantaloni la petrecerea de revelion, nu înseamnă că nu vei mai fi la fel de feminină.

Pentru un outfit elegant, poți recurge la o pereche de pantaloni din catifea neagră. Aceștia pot fi asortați cu un sacou lejer, din același material sau cu un maiou din satin. Desigur, dacă alegi pantaloni palazzo, cu o croială largă, nu uita de pantofii eleganți. Acest look poate fi accesorizat și cu o pereche de cercei de tip candelabru, care să-ți încadreze frumos chipul.

Paietele arată excelent pentru ținuta de revelion, însă nu doar pe o rochie. De ce nu ai purta și o pereche de pantaloni din același material strălucitor? Asortează-i cu un top simplu sau cu unul din același material. Din fericire, pantalonii arată bine cu orice, de la tocuri amețitoare, până la botine joase.

Ținute de revelion cu fuste

Nu ești fana pantalonilor și nici a rochiilor pe care să le porți de revelion? Probabil preferi outfiturile alcătuite din două piese. Astfel, fusta și topul reprezintă varianta optimă. Alege o fustă din paiete și un top delicat din satin, care arată spectaculos împreună. Aceste două țesături prețioase te transformă în vedeta serii!

15600

Și domnii trebuie să arate bine de revelion, așa că au nevoie de un costum croit impecabil. Atâta timp cât se potrivesc siluetei și au un design modern, vei obține o ținută de revelion fără cusur.

Dacă petrecerea la care mergi de Revelion are un dress code black tie, este recomandat să alegi un costum negru, sofisticat și sobru. Nu uita să accesorizezi costumul, cu ajutorul papionului și a pantofilor din piele, tot negri. Fiindcă garderoba elegantă masculină nu permite atât de multe nuanțe ca în cazul femeilor, poți alege variante precum alb, negru sau bleumarin. Cămașa albă îți va completa acest ansamblu stilistic, de aceea trebuie să alegi un model simplu, călcat corespunzător.

15601

În timp ce bărbații nu au multe opțiuni în ceea ce privește încălțămintea pentru revelion, femeile se bucură de o gamă mai vastă de opțiuni. Descoperă câteva idei utile pentru a accesoriza ținutele de sărbătoare!

Sandale

Sandalele retro argintii domină podiumurile de modă de câteva sezoane. Poartă-le alături de ciorapi transparenți și o simplă rochie neagră, pentru a crea un look în tendințe pentru ultima noapte din an. Și sandalele aurii sunt potrivite, așa că nu ezita să le porți!

Pantofi cu barete în jurul gleznelor

Un look rafinat din cap până-n picioare pentru ultima noapte dintre ani presupune și purtarea unor pantofi cu barete în jurul gleznelor. Te poți axa pe modelele clasice, negre, care se potrivesc cu orice rochie, fustă sau pantaloni. Aceste tocuri nu trebuie să fie înalte. Dacă nu îți plac pantofii cu toc sau nu te simți comod cu ei, poți alege și modele kitten heels, în stil retro.

Pantofi cu toc înalt

15602

Ești indecisă în legătură cu pantofii pe care îi porți de revelion? Optează pentru o pereche de pantofi clasici, stiletto, cu toc înalt. Din cauza înălțimii tocurilor, ar fi indicat să ai cu tine și o pereche de pantofi de schimb, mai ales dacă petreci la un restaurant. Astfel, te asiguri că te poți schimba rapid, fără să suferi de bătături sau dureri insuportabile de picioare.

Botine sau cizme peste genunchi

Nu în ultimul rând, poți să apelezi și la modele de încălțăminte de iarnă, pe care să le asortezi cu ținutele tale moderne pentru revelion. Include în garderobă o pereche de botine deosebite sau cizme peste genunchi, care arată nemaipomenit în club sau la restaurant.

Modelele de botine sau cizme sunt perfecte pentru femeile care preferă confortul și vor să arate bine, în același timp. Din fericire, acestea se asortează excelent cu rochiile, fustele și pantalonii, pentru un look de excepție.

Petrecerea de revelion se apropie cu pași repezi, de aceea trebuie să te hotărăști asupra ținutei pe care o porți, pentru o seară de neuitat. Ai la dispoziție modele numeroase, în funcție de preferințele tale în materie de haine, materiale și culori. Dacă încă nu ai ales piesele vestimentare pentru petrecerea de Revelion, ține cont de sugestiile noastre și alege hainele potrivite, fie că petreci revelionul la munte sau în intimitatea propriului cămin.

Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
cizme de ploaie copii, nike air force 1 high, cizme, jordani, botine dama toamna, ghete nike, rucsac dama, air max, nike court vision, puma mayze, cizme peste genunchi, botine dama ieftine, adidasi, new balance 327, cizme dama lungi, botine piele intoarsa, ghete de iarna barbati, air force 1, botine toamna, pantofi sport barbati, papuci de casa, nike vapormax, botine cu toc, nike air force 1, nike air max, portofele barbati, uptempo nike, ghete fotbal, sneakers guess, pantofi dama marimea 42-43

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi servicii de calitate. Utilizarea ulterioară a site-ului reprezintă acordul dvs. în legătură cu utilizarea acestora. mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close