Fetelor de la Spice Girls nu le-a fost frică de înălțimi, lucru confirmat de faimoasa afirmație a Victoriei Beckham – „Nu mă pot concentra în pantofi cu talpă plată”. După cum probabil îți amintești, fetele au apărut cel mai adesea în sneakerși cu platforme foarte înalte. Moda anilor 90 revine și, odată cu aceasta, și celebrele modele de pantofi Buffalo.

Platformele, sau mai bine zis flatformele se confruntă cu o a doua tinerețe. Citește mai departe și descoperă ce se ascunde în spatele succesului acestora!

Buffalo – pantofii acestui brand sunt adevărate hituri!

Fetele de la Spice Girls au lansat moda pentru platformele înalte. Și, deși nu toată lumea știe acest lucru, pantofii unui singur brand – Buffalo – au putut fi văzuți cel mai adesea pe picioarele vedetelor. Încălțămintea cu platformele foarte înalte au fost visul multor fete … dar și al unui procent destul de impresionant de băieți. Astăzi, moda pantofilor Buffalo revine cu o forță dublă, iar marca însăși și-a extins în mod semnificativ oferta – fără a renunța, însă, la cele mai bine vândute modele clasice, adică la Buffalo Classic.

Nu doar Spice Girls!

Ești interesată de istoria mărcii Buffalo? A fost înființată la sfârșitul anilor 1970 în Germania la inițiativa lui Michael Conradi. Designul inovator și unic al încălțămintei a atras rapid curiozitatea tinerilor, în special a raver-ilor. Și, deși datorită trupei Spice Girls pantofii au ajuns faimoși pe plan internațional, nu doar fetele din trupă au avut o slăbiciune pentru platforme. Alte vedete din anii 90 au optat, de asemenea, pentru adidași cu tălpi înalte, inclusiv Cher, Madonna, N Sync sau Cameron Diaz. În timp, pantofii Buffalo au devenit modele legendare de încălțăminte ale culturii pop.

14462

Pantofii Buffalo London sunt o adevărată senzație în rândul fetelor de pe Instagram.

Astăzi, marca Buffalo se confruntă cu o renaștere. De la Rita Ora la Gigi Hadid, aproape toată lumea poartă flatforms. Este de ajuns să cauți pe Instagram #buffaloshoes sau să vizitezi profilul mărcii pentru puțină inspirație.

14463

Îți plac sneakerșii Buffalo din imagine? Îi găsești pe epantofi.ro!

Cu ce se poartă sneakerșii Buffalo? Lasă-te inspirată!

Snekerșii Buffalo sunt esența stilului streetwear. Pantofii cu platformă sport se potrivesc aproape tuturor tipurilor de pantaloni, atât cu blugi, cât și cu treninguri sau modele pentru ciclism. Influencerii aleg deseori să poarte aceste încălțări în spiritul eleganței sportive. Special pentru tine, am selectat câteva dintre cele mai reușite ținute pentru toamna anului 2020:

Sneakerși Buffalo într-o ținută sportive

Sneakerși Buffalo într-o ținută athleisure

Sneakerși Buffalo într-o ținută casual

Sneakerși Buffalo într-o ținută cu rochie

Și tu ești o fană a sneakerșilor pe platforme înalte? Accesează pagina magazinului online epantofi.ro și găsește perechea perfectă pentru tine. Nu uita că ai 30 de zile pentru o returnare gratuită. Și dacă eziți și acum să achiziționezi astfel de încălțări, îți recomandăm să revizionezi videoclipurile colorate ale trupei Spice Girls!

Autor

Agnieszka Bednarek

Sunt o admiratoare a frumosului, o entuziastă a combinațiilor neconvenționale și a bocancilor Dr.Martens. Sunt un mare fan al stilului lui Salvador Dali - "baza tuturor victoriilor este ... ținuta!" În fiecare zi explorez secretele cusutului și artizanatului. Definesc ceea ce este nedefinit.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.