Pantofii potriviți pentru o nuntă de iarnă

2 min.

Contrar aparențelor, nu numai primăvara și vara sunt anotimpurile „nunților”. Multe cupluri decid să spună „da”-ul sacramental în peisaje fermecătoare de iarnă. Ai fost invitată la o petrecere de nuntă în lunile cele mai răcoroase și nu știi cum să te îmbraci? Îți spunem noi care sunt pantofii potriviți pentru nunțile de iarnă.

Botinele și cizmele vor arăta la fel de elegant, precum pantofii clasici cu toc.

Care sunt pantofii potriviți pentru o ținută de nuntă pentru iarnă?

Baza ținutelor pentru această ocazie este rochia, iar de croiala ei depinde și modelul potrivit de pantofi pentru o nuntă în timpul iernii. Dacă optezi pentru o rochie lungă, de obicei de seară, ar trebui să fie completată de tocuri înalte, clasice. Acest lucru se datorează faptului că este o stilizație foarte elegantă, în care nu-ți poți permite prea multe abateri.

Cum să faci față într-o astfel de situație? Dacă circumstanțele îți permit, poți lua cu tine o a doua pereche de pantofi. În biserică, poți purta botine sau cizme mai călduroase, iar înainte de petrecere – le poți schimba cu tocuri înalte. Poți citi mai multe despre cum să alegi pantofii potriviți pentru nuntă într-un alt articol de pe blogul nostru.

Pantofi de nuntă pentru iarnă – botine elegante

Cu toate acestea, dacă ținuta ta nu este atât de formală și decizi să te îmbraci cu o rochie de cocktail mai scurtă, îți poți permite o alegere mai puțin evidentă. Pantofii perfecți pentru o nuntă de iarnă vor fi botinele cu toc subțire sau gros. Cel mai bine este să optezi pentru modelele negre care se vor potrivi cu majoritatea stilizațiilor de iarnă. Se vor potrivi excelent cu rochii în nuanțe de albastru bleumarin, vișiniu sau verde sticlă.

11274

Botine Gino Rossi

Pantofii de nuntă ar trebui să fie cu siguranță mai eleganți decât ceea ce porți în fiecare zi. Deci, optează pentru modelele decorate, de exemplu, cu aplicații aurii sau decupaje. Desigur, în ținutele de iarnă, ciorapii sunt un element obligatoriu – așadar botinele decupate nu vor fi o alegere bună. O astfel de combinație arată foarte neelegant.

Cu cizme la o nuntă? De ce nu!

Cizmele vor înlocui perfect botinele. În acest caz, cel mai bine este să optezi pentru modele cu toc înalt. Cizmele vor arăta grozav în compania rochiilor mai scurte – îți vor evidenția perfect picioarele. Îți recomandăm să optezi pentru cizme negre, dar la fel de interesant vor arăta și cizmele cu partea superioară încrețită, într-o nuanță caldă de maro.

Sfatul stilistului

Doamnele îndrăznețe își pot permite să poarte cizme peste genunchi. Acestea vor arăta grozav combinate, de exemplu, cu o rochie vaporoasă, cu decupaje adânci în partea de jos.

11275

Cizme lungi muschetar Guess

Pe lângă culoarea și stilul încălțămintei pentru nuntă, la fel de important este și materialul din care pantofii sunt confecționați. Pielea naturală va funcționa cel mai bine, deoarece îți va proteja picioarele împotriva transpirației excesive – până la urmă, vei dansa toată noaptea pe ringul de dans! Cu toate acestea, dacă nunta la care ești invitată va avea caracterul unei cine de gală, poți opta pentru modele încălzite care îți vor oferi un confort termic adecvat.

Îți recomandăm
logo signet
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!