MID SEASON SALE! Până la -30% reducere VEZI MAI MULT


Pregătirea ținutelor de primăvară: Piese vestimentare și combinații recomandate

Vine, vine primăvara, trendurile se aștern în toată țara – așa ar putea să sune noua melodie a designerilor vestimentari, care deja și-au prezentat colecțiile vestimentare pentru noul sezon. Știm, nici nu ne-am luat bine la revedere de la iarnă, că deja ne fuge gândul la acel sentiment frumos, când gradele din termometru cresc simțitor, natura revine la viață și nu știm cum să scăpăm mai repede de hainele groase din sezonul rece.

Și cum deja am făcut un sneak peek în colecțiile designerilor de modă, îți promitem de pe acum că primăvara aduce cu sine piese vestimentare colorate, vesele și creative, alături de ținute de primăvară și mai inspirate. Ești gata să descoperi totul despre pregătirea ținutelor de primăvară în acest an? Te invităm să parcurgi rândurile următoare, pentru a afla care sunt trendurile anului 2022 în moda pentru femei și pentru bărbați, dar și pentru a te inspira dintr-o serie de piese vestimentare și combinații recomandate!

SS 24

Pentru primăvara anului 2022, designerii din industria fashion s-au întrecut, care mai de care, în a aduce în trendurile momentului imprimeurile, franjurile, costumele, topurile scurte, combinațiile de alb și negru, blazerele voluminoase, pantalonii scurți, decupajele și multe alte elemente, care vor da tonul ținutelor de primăvară pentru femei și bărbați din sezonul imediat următor. Iată ce au pregătit podiumurile pentru sezonul de primăvară!

Tendințele în moda pentru femei

Vrei să afli care sunt cele mai noi idei de îmbrăcăminte pentru femei, preluate de pe podiumurile de modă pentru sezonul de primăvară în 2022? Iată care sunt elementele pe care trebuie să mizezi, pentru a fi în pas cu trendurile!

  1. Imprimeurile

De la imprimeuri psihedelice și până la tricotajele în nuanțe vibrante, case de modă precum Givenchy, Isabel Marant sau Paco Rabanne s-au întrecut în a aduce în atenția femeilor de pretutindeni stilul hippie.

  1. Catsuits

Roberto Cavalli, Burberry, Balenciaga sau Victor Glemaud sunt doar câteva dintre casele de modă care pun accentul pe costumele stil catsuit pentru femei. Această abordare îți permite să-ți pui în evidență cele mai bune atuuri, în timp ce-ți oferă acea strălucire și libertate de mișcare mult visate.

  1. Vibe-ul rochiilor de mireasă

Chiar dacă a spune „Da!” în fața altarului nu este pe lista ta în 2022, asta nu înseamnă că nu există motive să te afișezi în ținute alb imaculat. Acest element a fost observat adesea în defilările de modă din sezonul de primăvară, în colecțiile unor case de modă precum Alexander McQueen, Louis Vuitton sau Givenchy.

  1. Topurile scurte

Angajamentul designerilor de la case de modă precum Miu Miu, Max Mara, Moschino sau Versace pentru arătarea abdomenului va avea un real succes în 2022, așa că nu e de mirare că topurile scurte vor fi în atenția tuturor în acest sezon.

  1. Franjurile

Acest sezon este marcat de cele mai cool piese vestimentare pentru petrecere și nimic nu se potrivește mai bine în această combinație decât franjurile. Așa că s-ar putea să vezi multe franjuri pe ringul de dans în sezonul de primăvară!

  1. Combinațiile de costume și lenjerie intimă

Dolce & Gabbana, Michael Kors și Fendi au decis: costumele sunt făcute pentru a fi purtate cu sutiene! Acest trend probabil se datorează și lunilor bune petrecute departe de birou, motiv pentru care designerii au decis să aducă o notă mai sexy în jurul purtării costumelor.

  1. Ținutele alb-negru

Combinațiile contrastante de alb și negru se numără și ele printre trendurile de primăvară în 2022. Realizată în dungi și buline, abordarea actuală a ținutelor alb-negru este una grafică, dar și jucăușă, în același timp. Schiaparelli și Balmain pot susține asta!

  1. Blazerele oversize

Case de modă precum Prada, Chanel, Peter Do sau Raf Simons susțin ideea conform căreia cu cât blazerul sau jacheta sunt mai voluminoase, cu atât mai bine. Dă o șansă layering-ului în acest sezon și construiești ținute cu…volum!

  1. Pantalonii scurți cu croi elegant

În sezonul de primăvară, trendurile în materie de pantaloni scurți prezintă decupaje mai puțin relaxare din denim și croiuri elegante. Hermès, Fendi și Adam Lippes sunt doar câțiva dintre designerii care au adoptat această abordare structurată a pantalonilor scurți.

  1. Piesele vestimentare sport

În ultimii ani, moda a avut parte de numeroase schimbări, însă niciuna la fel de impactantă precum angajamentul față de ținutele lejere. Pe scurt, piesele vestimentare sport sunt propuse la scară largă de designeri de la case de modă precum Rick Owens, Stella McCartney sau Loewe.

  1. Pantaloni cu croi larg

Pantalonii largi și voluminoși sunt unele dintre piesele vestimentare must-have în acest sezon în tendințele în moda pentru femei. Mai mult, designeri renumiți recomandă combinarea acestora cu topuri, jachete și haine la fel de voluminoase.

Tendințele în moda pentru bărbați

Colecțiile de primăvară-vară 2022 pentru bărbați ale marilor case de modă aduc cu sine culori vibrante, costume casual, cardigane și multe alte tendințe care se vor regăsi în ținutele tuturor bărbaților în acest sezon. Descoperă-le pe cele mai populare dintre ele în rândurile următoare!

  1. Cardiganele

Designerii de îmbrăcăminte pentru bărbați au venit în acest sezon cu ideea de a crea paltoane din cardigane. Chiar dacă a fost neglijat pentru destul de mult timp și este considerat o piesă retro, cardiganul se impune ca element esențial în trendurile pentru bărbați din acest sezon.

  1. Puloverele fără mâneci

Văzut adesea și în ținutele de la Fashion Week, puloverul fără mâneci, fie cu decolteu în V sau rotund, a devenit o piesă vestimentară de succes în sezonul de primăvară. În timp ce Prada l-a transformat într-una dintre piesele must-have ale sezonului, în combinații delicate, case de modă precum Dior Men sau Erdem s-au folosit de această piesă pentru a infuza tot felul de modele în colecțiile lor.

  1. Costumele cu croi lejer

Așa cum se întâmplă și în cazul ținutelor de primăvară pentru femei în still office, și în cazul modei pentru bărbați trendurile s-au schimbat destul de mult. Astfel, designerii au o nouă abordare pentru clasicul costum de birou, abordând costume cu un croi lejer, ușor casual, așa cum am remarcat în prezentările de modă ale celor de la Giorgio Armani, Hermès, Homme Plissé Issey Miyake sau Fendi.

  1. Piesele vestimentare în culori vii

Designerii de modă pare că s-au plictisit de tonurile gri sau navy în moda pentru bărbați, motiv pentru care în acest sezon se pune accentul pe piesele vestimentare în culori vii. Fendi, Casablanca, Louis Vuitton, Moschino sau Dolce & Gabbana propun cele mai colorate ținute pentru bărbați, de la tricouri până la costume.

  1. Bermudele oversize

Trendurile de primăvară-vară în ținutele pentru bărbați aduc cu sine bermudele oversize în moda masculină. Cele mai bune exemple sunt modelele de bermude oversize din piele de la Hermès, bermudele din mohair și twill de la Fendi sau a pantalonilor scurți oversize peste genunchi de la Giorgio Armani sau Lanvin, în culoarea anului 2022.

  1. Ținutele all black

După atâta explozie de culoare, moda masculină reînvie în trendurile momentului elementele de bază și croiala clasică, într-o singură culoare: negru. De pildă, Dior Men a promovat pe podiumurile de modă din acest sezon costumul negru emblematic, cu croi impecabil, în timp ce Saint Laurent s-a bazat pe estetica sa minimalistă în ceea ce privește ținutele all black.

  1. Cămășile vaporoase

Ușoare și aerisite, acestea sunt calitățile cămășilor pe care trendurile actuale le impun în moda masculină. Așa că nu ezita să adopți acest trend în ținutele de primăvară din 2022!

  1. Sandalele pentru bărbați

Designerii de top promovează cu ardoare sandalele pentru bărbați în moda sezonieră, considerând că este momentul ca domnii să dea uitării șlapii și pantofii stil Mules.

  1. Piesele vestimentare satinate

Casele de modă au decis să imprime puțină strălucire în ținutele pentru bărbați din acest sezon, promovând piesele vestimentare strălucitoare și îndrăznețe, de la pantaloni cu reflexii metalice, la costume din materiale satinate.

  1. Piesele vestimentare din piele

Chiar dacă piesele vestimentare din piele erau de obicei în tendințe la sfârșitul sezonului și nu la începutul său, de această dată pielea transcende timpul pentru a-și afirma aura în versiunea perechilor de pantaloni pentru bărbați sau a unei ținute all-leather.

Acum că deja am stabilit care sunt elementele ce se impun în trendurile acestui sezon, atât în moda feminină, cât și în cea masculină, a venit momentul să te inspirăm cu cele mai trendy idei de ținute de primăvară, pentru cele mai fashion apariții din acest sezon!

Ținute de primăvară pentru femei

Ținutele de primăvară pentru femei se pot încadra în multe categorii de stiluri. Astfel, dacă iubești să te simți comod și relaxat, ținutele în stil casual sunt cele potrivite pentru tine, însă, dacă ești o fire elegantă și mereu chic, poți alege să porți ținute în stil office sau elegant casual. Indiferent de stil, este recomandat să mizezi întotdeauna pe ținute care te reprezintă și care îți aduc zâmbetul pe buze. Iată câteva idei de outfituri la modă pentru femei în această primăvară!

Ținute în funcție de stilul vestimentar

  1. Ținută de primăvară în stil casual

Ce mod mai cool de a aborda noile trenduri într-o ținută casual decât combinarea unei perechi de jeans și a unui top scurt? Completează ținuta cu o pereche de sneakers de damă, în modele actuale de chunky sneakers și o poșetă clasică de umăr și ești gata pentru o ieșire în parc alături de prieteni!

  1. Ținută de primăvară în stil office

Stilul office vine cu câteva reguli de stil vestimentar, mai cu seamă că dress code-ul este influențat de compania pentru care lucrezi. Una dintre cele mai chic sugestii de ținute de primăvară în stil office este combinarea unui top elegant cu o pereche de pantaloni cu croi larg. Accesorizează ținuta cu o pereche de pantofi cu toc, din piele și o geantă office, una dintre cele mai potrivite accesorii office. Așa vei merge încrezătoare la birou!

  1. Ținută de primăvară în stil elegant

Dacă stilul elegant te definește, inspiră-te din trendurile momentului și mizează pe o ținută inspirată de vibe-ul rochiilor de mireasă. Astfel, o idee extrem de elegantă de outfit este alăturarea unei rochii albe din dantelă și a unei perechi de sandale de damă cu toc. Completează outfitul cu geantă de seară stil plic și accesorii statement, care să adauge o doză de rafinament ținutei de primăvară.

  1. Ținută de primăvară în stil sport

O ținută dintr-o pereche de pantaloni joggers, un tricou oversize și o pereche de pantofi sport de damă pot compune, fără doar și poate, una dintre cele mai cool ținute de primăvară în stil sport. Desigur, dacă vrei să ții pasul cu trendurile actuale, poți opta oricând pentru un catsuit cu imprimeuri și o pereche de sneakerși sport de damă pentru un look sport glam!

Ținute în funcție de eveniment

  1. Ținută de primăvară pentru un eveniment la birou

Urmează să participi la un eveniment al companiei pentru care lucrezi și nu știi cum să te îmbraci? Îți propunem să optezi pentru o ținută alb-negru, unul dintre cele mai actuale trenduri de sezon. O rochie alb-negru midi, cu buline, se va potrivi ideal cu o pereche de pantofi pumps de culoare roșie, pentru un plus de stil și eleganță. Completează ținuta cu accesorii discrete și o poșetă de damă din piele, de culoare neagră.

  1. Ținută de primăvară pentru întâlniri business

O rochie business, alături de un sacou sau blazer oversize și o pereche de pantofi cu toc sau pantofi Oxford de damă pot completa ținuta ideală pentru o întâlnire de afaceri din sezonul de primăvară. Desigur, încălțămintea pentru femei va diferi în funcție de locația întâlnirii, dar și de anvergura meetingului în sine.

  1. Ținută de primăvară pentru nuntă sau botez

Astfel de evenimente îți permit abordarea a numeroase ținute, iar rochiile cu franjuri sunt cele mai în tendințe piese vestimentare pe care le poți aborda în acest sezon de primăvară. Desigur, poți miza și pe compunerea unei ținute dintr-un costum, ce prezintă franjuri la nivelul mânecilor și tivului pantalonilor. Alături de o pereche de sandale cu toc sau a unei perechi de botine de damă din piele, ținuta ta de nuntă va fi în centrul atenției!

  1. Ținută de primăvară pentru petrecere

O petrecere cu prietenele este momentul ideal de a aborda unul dintre trendurile momentului și anume ținutele din costume și lenjerie intimă. Mizează pentru un costum cu croi larg într-o paletă neutră de culori și lasă să se întrevadă prin decolteul adânc al sacoului o lenjerie intimă din dantelă, extrem de feminină. Completează ținuta de primăvară cu o pereche de sandale cu toc și o geantă plic cu aplicații strălucitoare și ești gata de party!

Ținute de primăvară pentru bărbați

Chiar dacă foarte multă lume este de părere că doar femeile sunt pasionate de modă și țin pasul cu trendurile, nici bărbații nu se lasă mai prejos. Tendințele de primăvară în moda pentru bărbați sunt numeroase, motiv pentru care există o serie de ținute care se pretează a fi purtate de reprezentanții sexului masculin. Iată câteva idei de ținute de primăvară pentru bărbați, în funcție de stilul vestimentar și de eveniment!

Ținute în funcție de stilul vestimentar

  1. Ținută de primăvară în stil casual

Nu știi ce haine să porți în funcție de vârstă, atunci când vine vorba de abordarea stilului casual? Avem noi o ținută casual de primăvară în minte, care se va potrivi indiferent de vârstă și contextul casual în care te afli! Optează pentru o pereche de jeans în nuanțe închise, un tricou alb simplu și un cardigan, una dintre cele mai cool piese vestimentare casual de sezon. Completează ținuta cu o pereche de sneakers de bărbați albi sau o pereche de pantofi casual din colecția de încălțăminte pentru bărbați. Vei obține un look casual de excepție!

  1. Ținută de primăvară în stil office

Dacă dress code-ul de la birou permite abordarea unui look ușor casual, este momentul ideal să compui o ținută clasică de birou cu ajutorul unui costum cu croi relaxat și a unei helănci subțiri, de sezon. O pereche de mocasini pentru bărbați, din piele, se va potrivi ideal în acest context și va reuși să completeze ideal ținuta de primăvară în stil office.

  1. Ținută de primăvară în stil elegant

Dacă te definește stilul elegant, poate ar trebui să te inspiri din trendurile momentului și să mizezi pe piese vestimentare satinate pentru a completa un look elegant și trendy. Astfel, nu ezita să adaugi costumului tău elegant o cămașă dintr-un material fin, strălucitor. Completează look-ul cu o pereche de pantofi formali pentru bărbați, din piele neagră și vei reuși să faci o impresie în cadrul oricărei circumstanțe ce impune un dress code elegant!

  1. Ținută de primăvară în stil sport

O pereche de pantaloni de trening și un hanorac oversize, alături de o pereche de pantofi sport pentru bărbați sunt ceea ce oricine ar cataloga drept definiția stilului sport pentru bărbați. Însă, dacă vrei să mergi în zona de sport casual, îți recomandăm să iei în considerare combinarea unor piese vestimentare precum tricourile cu imprimeuri și pantalonii scurți din piele, asortate, desigur, la o pereche de încălțări sport.

Ținute în funcție de eveniment

  1. Ținută de primăvară pentru un eveniment la birou

Compania pentru care lucrezi pregătește un eveniment important și nu știi ce ținute de primăvară poți aborda? Una dintre sugestiile noastre pentru acest sezon este abordarea unei ținute compuse dintr-o pereche de pantaloni de costum, o cămașă elegantă și un pulover fără mâneci, una dintre cele mai cool piese vestimentare de sezon. Completează look-ul cu o pereche de ghete pentru bărbați din piele întoarsă!

  1. Ținută de primăvară pentru întâlniri business

Întâlnirile business duc în zona de eleganță, motiv pentru care îți sugerăm să optezi pentru o ținută all black, formată dintr-un costum smart casual negru și o helancă neagră. Drept accesorii, nu ezita să alegi un ceas elegant pentru bărbați și o curea pentru bărbați din piele. O pereche de pantofi formali din piele nu trebuie să lipsească din ținuta ta într-o astfel de ocazie!

  1. Ținută de primăvară pentru nuntă sau botez

Piesele vestimentare în culori vii sunt un must-have în sezonul de primăvară, chiar și în moda masculină. Astfel, pentru o nuntă sau un botez, poți miza cu încredere pe costume elegante compuse din piese vestimentare în culorii vii și să potolești avalanșa de culoare printr-o pereche de pantofi eleganți neutri, din piele.

  1. Ținută de primăvară pentru petrecere

Se anunță o petrecere cu prietenii în acest sezon? Nimic din ce o pereche de ripped jeans, o cămașă vaporoasă și o pereche de sneakers sport pentru bărbați nu poate rezolva! Dacă vrei să te joci cu piesele vestimentare cool din acest sezon, poți miza în partea superioară și pe un tricou simplu, în combinație cu o jachetă oversize în stil Varsity.

Cu atâtea piese cool și combinații vestimentare reușite, este imposibil să întâmpini dificultăți în pregătirea ținutelor de primăvară. Găsește-ți doza de inspirație în sugestiile vestimentare de mai sus și vei fi cea mai cool apariție din acest sezon, indiferent de stilul vestimentar care te reprezintă sau de evenimentele la care vei participa!

Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
pantofi cu toc eleganti, genti dama, rucsac, palladium, reduceri incaltaminte dama, reduceri adidasi dama, adidasi jordan dama, pantofi albi, puma, skechers dama, botine dama elegante, adidasi dama, ghete sport barbati, nike uptempo, ghete copii fete, sneakers nike, cizme dama, cizme cauciuc copii, skechers, buffalo, geanta dama, bocanci, ghete tommy hilfiger dama, ghete baschet, ghete barbati iarna, pantofi piele barbati, portofel dama, adidasi tommy hilfiger barbati, adidasi copii, pantofi cu toc gros

Acest site utilizează cookie-uri pentru a oferi servicii de calitate. Utilizarea ulterioară a site-ului reprezintă acordul dvs. în legătură cu utilizarea acestora. mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close