Sneakerșii sunt fără nicio urmă de îndoială succesul ultimelor sezoane. Datorită faptului că sunt o încălțăminte confortabilă și elegantă, au cucerit străzile orașelor mari din întreaga lume și acest lucru nu pare să se schimbe în curând. Vă plac ținutele lejere cu acești pantofi sport în rolul principal? Alegeți o pereche de sneakerși albi pentru femei și convingeți-vă singuri de faptul că acești pantofi se potrivesc cu aproape orice ținută!

Albul este o culoare universală și discretă, prin urmare fiind și o alegere perfectă pentru ținute cotidiene.

Un total look sport, cu sneakerși albi, de damă

Să începem cu ținutele clasice, adică includerea acestui model de încălțăminte în stilizări urbane, inspirate din look-uri sport. Adidașii albi, blugii pliați, hanoracele sport și jachetele bomber sunt chintesența stilului casual.

Un top alb, fără mâneci, o pereche de pantaloni de trening ⅞, din bumbac, un cardigan aruncat nonșalant peste umeri și o geantă albă sunt următoarea noastră propunere pentru o ținută casual cu adidași albi.

Sfatul stilistului

Sneakerșii moderni trebuie să fie vizibili, așadar purtați aceștia alături de pantaloni conici sau pliați în jurul gleznelor.

Modelul din imagine a optat pentru o ținută cu sneakerși albi, o fustă albastră, plisată și o geacă bomber de aceeași culoare. Un look lejer și feminin.

Adidași albi, de damă – ținute cu o notă de eleganță

Adidașii nu sunt destinați doar exercițiilor fizice, lucru demonstrat perfect cu ajutorul stilizărilor semi-formale. Sneakerșii albi sunt o alegere bună în cazul ieșirilor cu prietenii și chiar și pentru întâlnirile romantice. Sunt combinația perfectă între stilul liber și cel feminin. Bloggerul din imagine a optat pentru un look clasic, sport: un tricou alb cu imprimeu, blugi, adidași albi și un palton cu o croială asemănătoare cu cea a unui sacou. Simplu și clasic!

Combinația dintre pantofi albi, un palton de culoarea cămilei și pantaloni negri, skinny, nu poate da greș. Datorită sneakerșilor, ținuta capătă un caracter unic, iar pantofii vor reprezenta o alegere originală, lucru de fapt văzut în imaginea alăturată.

Imprimeurile de animale sunt un adevărat hit al podiumurilor de modă din ultimele sezoane! Inspiră-te din imaginea de mai jos. Optează pentru un outfit format dintr-un sacou sport, cu imprimeu de șarpe, un tricou alb și pantaloni negri cu dungi!

Ținute cu sneakerși albi și rochii sau fuste

Adidașii albi, de damă, nu au un impact atât de puternic, precum omologii lor în alte culori, așadar în compania fustelor și a rochiilor, aceștia arată în continuare lejer și feminin. Vă propunem un look format dintr-o rochie ușoară, de vară, într-o culoare vibrantă și o geantă împletită!

Pentru doamnele, cărora le place să experimenteze cu moda avem, de asemenea, o propunere interesantă. Optați pentru o fustă lejeră – de exemplu, cu imprimeu animal print – și o bluză albă, largă. Această combinație de stil sportiv și feminin cu siguranță nu va rămâne neobservată!

Puteți, de asemenea, opta pentru ținute cu adidași albi și rochii lungi, aerisite, de culori închise, în care ambele elemente ale ținutei creează un contrast interesant. Acești pantofi arată bine și cu o bluză într-o culoare neutră, o jachetă într-o nuanță contrastantă și o fustă cu un imprimeu original. După cum puteți vedea, afirmația potrivit căreia această încălțăminte se potrivește cu aproape orice, nu este exagerată!

Ești gata să îți creezi propria ținută cu adidași albi în rolul principal? Vezi oferta noastră pe epantofi.ro, unde te așteaptă sute de modele de sneakerși. Nu ai ales modelul potrivit? Ai 30 de zile la dispoziție pentru a efectua o returnare, fără consecințe.

Autor

Katarzyna Wierzchołowska

Sunt o mare iubitoare de urși. Mă inspir în primul rând din cinema, cărți și din orașul plin de viață, motiv pentru care stilul streetwear mă intrigă cel mai mult. În materie de modă, sunt fascinată de marile reveniri, în special din anii 80 și 90.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.