Ne putem lua rămas bun de la Săptămâna modei de la Copenhaga, care – deși este organizată în fiecare an – a ieșit în evidență anul acesta față de edițiile anterioare. Participanții la acest eveniment au manifestat schimbările care au loc și ar trebui să continue să aibă loc în sfera modei. Pe lângă ținutele inspiraționale, streetstyle, pentru prima dată am avut de-a face cu o săptămână a modei în spiritul eco.

Botinele masive, pantofii cu platformă sau cizmele încrețite, peste genunchi sunt doar câteva modele de pantofi care au dominat Săptămâna modei de la Copenhaga.

Copenhagen Fashion Week 2020/21: pantofii masivi

Tendința începută în sezonul trecut de casa de modă Bottega Veneta nu numai că va fi în vogă sezonul viitor, dar își va întări cu siguranță forțele. Vorbim despre încălțămintea masivă, preferabil de culoare neagră, cum ar fi de exemplu pantofii militari sau chiar diverse modele de ghete Jodhpur. Important este ca aceasta să pară foarte grea și să fie combinată cu articole vestimentare contrastante.

Îți dorești ca blana într-o nuanță pastelată să nu pară prea „palidă”? Botinele masive în stilul Bottega Veneta te vor ajuta cu siguranță să obții acest efect.

Copenhagen Fashion Week 2020/21: pantofii cu platformă din anii 90.

Moda pentru tendințele din anii 90 este încă în plină evoluție. În conformitate cu acest lucru, la Copenhaga Fashion Week, au putut fi văzute botinele și cizme pe platformă și tocuri masive. Ne bucurăm că vor cuceri din nou străzile … sunt extrem de confortabile!

Botinele cu platforme arată foarte bine în combinație cu un palton lung.

Sfatul stilistului:

Cele mai bune inspirații vestimentare din anii 90 pot fi găsite în filme și seriale din această perioadă, de exemplu Friends.

Copenhagen Fashion Week 2020/21: cizmele încrețite, peste genunchi

Se pare că s-a terminat epoca cizmelor până la genunchi sau – mai mult – modelele cu înălțimea până la mijlocul coapselor. Cel puțin, așa au demonstrat trendurile prezentate în cadrul Săptămânii modei din Copenhaga. Anul acesta se poartă ținutele cu cizme, care – în ciuda carâmbului înalt – nu acoperă tot piciorul.

Ce părere ai de un look compus din pantaloni scurți din piele, un palton clasic în nuanța de cămilă și cizme negre încrețite? Noi suntem pentru!

Copenhagen Fashion Week 2020/21: pantofii albi

Îți amintești când în urmă cu câteva sezoane toată lumea considera botinele și cizmele albe ca fiind controversate și temporare? Moda ne surprinde și de această dată, deoarece încălțămintea în această culoare este încă fierbinte. Se schimbă doar nuanțele de alb. În sezonul trecut, a fost în vogă albul ca zăpada și în prezent se poartă nuanțele mai murdare, cum ar fi de exemplu ecru.

Secretul constă în combinarea încălțămintei albe cu nuanțe de bej. Vrei să fii în pas cu moda? Pentru primăvara anului 2020, achiziționează un trench oversize în nuanța nisipului și botine albe.

Autor

Ewelina Gajoch

Sunt un fan al modei high fashion, dar în fiecare zi optez pentru un stil franțuzesc atemporal, inspirat de influencerii parizieni. În viața privată, sunt o iubitoare de artă, în special pictura lui Edward Hopper, călătorii și Harry Potter.
Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.