Cum se utilizează peria pentru pielea întoarsă?

2 min.
În acest articol:

Știai că pielea întoarsă este confecționată de mai bine de … 6.000 ani? Acest lucru nu este surprinzător! Acest tip de piele, de proveniență animală, este tratată special și are multe avantaje. Este nu numai extrem de moale, dar arată și extrem de bine. Dar … stai puțin, ai idee cum se îngrijește corect acest material rafinat? Nu-ți face griji, ne grăbim să te ajutăm! Subiectul pentru astăzi – cum se folosește corect o perie pentru pielea întoarsă?

Curățarea pielii naturale necesită precizie și delicatețe. Așadar, renunță la mașina de spălat și optează pentru … o perie pentru piele întoarsă. Contrar aparențelor, utilizarea acesteia este simplă, ca o joacă pentru copii!

O soluție universală (și practică) va fi o perie cu două fețe, de exemplu, de la brandul Bama, cu o parte cauciucată și alta cu peri de alamă (sau peri moi). Te întrebi cum se folosește corect o perie pentru piele întoarsă și năbuc? Permite-ne să-ți explicăm pas cu pas. Și anume:

Sfatul expertului

Pentru a rigidiza pantoful și a facilita astfel curățarea acestuia, folosește un calapod.

ATENȚIE

Nu usca pantofii din piele întoarsă cu un uscător de păr sau pe un calorifer. Pentru a accelera procesul de uscare, introdu hârtie gri în pantofi.

9960

Perie cu două fețe pentru piele de căprioară și năbuc.

Pielea întoarsă este un material solicitant, așadar merită să începi procesul de îngrijire cât mai curând posibil. Pentru a avea cunoștințe complete despre acest subiect, îți recomandăm să citești aceste două articole: Cum se curăță pielea întoarsă și Cum se întreține pielea întoarsă ca să-și păstreze calitățile pentru mult timp.

9961

Ai grijă de încălțămintea ta încă dinainte de prima purtare. Folosește o perie pentru pielea întoarsă!

Cu ajutorul unei perii pentru pielea întoarsă și năbuc poți curăța nu numai pantofii, ci și o poșetă sau o curea. Părul moale va curăța murdăria și praful și va netezi structura materialului. Dacă ești deja fericitul/a posesor/oare al unei astfel de perii, poți cumpăra separat o radieră (burete special). Îngrijește articolele din piele întoarsă și te vei putea bucura de ele pentru mai mult timp. Utilizează întotdeauna produse concepute special în acest scop. Nu experimenta, deoarece poți deteriora sau chiar distruge în totalitate materialul!

Cum se folosește peria pentru pielea întoarsă? În primul rând – în mod regulat! Tot ce ai nevoie este o mică consecvență pentru a ajuta încălțămintea să-și păstreze calitățile originale pentru ani de zile!

Textul original al articolului a fost tradus și adaptat în funcție de cerințele blogului epantofi.ro.
Îți recomandăm și
Abonează-te la newsletter-ul nostru și...Obține 40 lei reducere la prima achiziție!
Verificați în magazin
adidasi fila dama, buffalo, papuci de casa copii, adidasi dama negri, ghete barbati iarna, rieker, reduceri adidasi dama, ghete baschet